IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apabila Si Bodoh Di Lantik Sebagai Menteri... Hasilnya...????

>> Sunday, July 14, 2013

Bagi pembaca setia blog ini pasti tahu pendirian gua dengan Mamak bernama Mahadeath... Raja segala Raja yang paling berdaulat di Malaysia raya ini.... hahahaha...

Dalam menyampah gua terhadapnya, ada jugak pendapat dia yang gua setuju beb.... seperti dalam part ini... di mana mamak ini mengatakan;

"Umno dah berpuluh-puluh tahun tak bagi orang pandai masuk umno, sebab itu kebanyakkan doktor masuk PAS".
Itulah kebenarannya....
Maksud yang tersirat daripada kenyataannya itu memberitahu kita bahawa yang ada dalam umno dan keraaaaaaaaaaaajaan yang mewakili/mentadbir Malaysia sekarang ini tergolong daripada spesies makhluk2 BODOH..., yang dipilih oleh pengundi2 BODOH yang merelakan diri mereka diperbodohkan... hahahahahaaaa.....

Contohnya seperti ini laaaaaa.... Malaysiakini.


Kalau dah letak orang BODOH di Jabatan Perdana Menteri.... maka dia akan cuba perbodohkan rakyat sebab dia berasa jawatan yang disandangnya itu adalah jawatan makhluk2 yang terlebih cerdik.

Apabila makhluk BODOH berasakan dirinya cerdik, maka apa yang keluar daripada mulut longkang diorang seolah-olah betul dan cerdik laaaaaa... padahal budak tadika pun apabila terbaca kenyataan diorang nih pasti akan gelak guling2 wa cakap luuuuu....

Macamlah rakyat Malaysia senang2 untuk diperbodohkan oleh spesies2 BODOH seperti Shahidan Kassim sebagaimana dakwaan Mahadeath sebelum ini.

Huhhhhh... oleh kerana menghormati Bulan Ramadhan... gua tak mau kutuk maki hamun spesies2 makhluk yang cuba perbodohkan rakyat dengan lawak bodoh diorang... cukuplah sampai di sini sahaja untuk lu orang renung2 kan kenyataan bodoh Menteri2 dari Kabinet Dapur Najib Razak....

Sungguh malang nasib rakyat Malaysia berkeraaaaaaaajaan kan... Barisan nasional nih....!!!!

p/s: wooiiiiitttt.... lu orang nak buat kuih raya nanti jangan lupa masukkan sikit perisa makanan dakwat kekal ok.... sedap wooooo.... recommended by SPR dan di sahkan oleh Shahidan Kassim... muakakakkaaaaaa......!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP