IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Zahid Hamidi... Lu Mari Sini...!!!!

>> Sunday, June 02, 2013

Gua suka.... gua suka... gua rasa rakyat 1Malaysia yang menyampah dengan barisan nasional laknatullah pasti suka jugak weiiiii.... hahahaha...!!!!

Weiiii.... si bangang Zahid Komidi Hamidi... lu meh sini jap... apasal lu suka ludah merata-rata... sekarang nih lu jilat balik semua lu punya ludah... lain kali kalau nak meludah masuk tandas laaaa... ada otak pakai ada akal... ooppssss... lu memang takda akal pun... muakakakakaaaa....!!!!

Gua rasa si Zahid Komidi nih.. sejak jadi menteri kdn... kepala otak dia dah sebebal dengan bekas menteri bakar jambatan... muakakakakaaaa... menteri kepala otak tepu beb....!!!! Dah layak ganti tempat bekas menteri kepala otak tepu tuuuu....!!!!

Zahid Komidi... sekarang lu jilat ludah lu yang di sini... (sengaja gua pilih link meloyakan tu... sebab itu adalah link akhbar puuuuuuuuujaan umno/barisan nasio-anal walau kalah saman banyak kali... hahaha...)

BN fail 50 Petisyen....????

Perghhhhhh.... gelak guling2 gua baca laporan tu..., tapi dalam guling2 gelihati sampai terasa nak tercabut usus kentut... gua tetap nak melalak depan muka Zahid Komidi... weiiii... bro... (sambil kasi kentut sikit kat muka dia.. pruuuttt... pruuuttt....);

"Jika lu dah tak percaya dengan SPR... lu dengan lu punya barisan nasional boleh berhijrah ke negara-negara yang lu boleh mempraktikkan kepercayaan politik lu orang."

Sekarang nih gua nak menghasut lu dengan barisan nasio-anal supaya mendesak Pengerusi dan Timbalan Pengerusi SPR yang haramjadah wal bangsat pengkhianat rakyat dan negara tu Letak Jawatan, kerana diorang gagal dan membuat keputusan membabitkan 37 kerusi memihak kepada PR.

Bodohnya... punya SPR...!!!!

Nota: hahaha... BN fail 50 petisyen... hahahaha... lawak bn untuk tahun ini beb, itu semuanya spin politik... untuk menutup kesalahan dan penipuan SPR.... samada SPR bakal jadi baka kambing hitam ataupun si kambing hitam akan tanduk tuannya sampai mampus... hahahaha....!!!!

Yang pasti Zahid Komidi dan bn boleh start packing barang pergilah berambus ke negara mana yang lu orang suka... muakakakakaaa...!!!!

update: gua terlupa la pulak... selain si Zahid Komidi tu... gua nak sampaikan pesan jugak kat malaun Tanjong Karang si Noh Udang Bulldog tu... sekarang nih dia dah boleh laaaa... pi duduk dalam HUTAN ... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP