IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sokonglah Bangla Nasional (BN).

>> Thursday, June 06, 2013

KUALA LUMPUR: Warga Myanmar yang bermastautin di Malaysia diberi amaran tidak mencetuskan ketegangan akibat fahaman politik di tanah air mereka sehingga mengancam keselamatan negara.

Timbalan Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh berkata, dalam tempoh lima hari sejak 30 Mei lepas, polis menerima tujuh laporan berhubung kespergaduhan, yang antaranya menyebabkan kematian melibatkan warga Myanmar.

"Kejadian tersebut dipercayai ada hubung kait dengan pergolakan kaum di Myanmar," katanya dalam satu kenyataan, Rabu. Sehubungan itu, beliau berkata polis mengadakan beberapa operasi sejak Ahad lepas bagi membendung serta mencegah kejadian bunuh warga Myanmar daripada berulang.

Beberapa pergaduhan yang berlaku di Pasar Borong Selayang dan Kampung Baru Ampang sejak Sabtu lepas menyebabkan tiga lelaki warga Myanmar terbunuh. - BERNAMA

Muakakakaka..... sekarang baru nak bagi amaran... bangang punya Keraaaaa-jaan Malaysia (bn laknatullah)... Menteri yang cerdik akan "mencegah penyakit daripada merawat".... Menteri bn pulak... "bawak masuk penyakit banyak2, kemudian rawat"... bodoh punya Menteri... hahahaha....!!!!

Tak cukup dengan kemasukkan beramai2 Indon sebelum2 ini..., beberapa tahun kebelakangan ini dibawa masuk pulak Myanmar. Nepal, Bangla, Pakistan, Negro pelbagai...., dalam masa terdekat ini nak bawak masuk berapa puluh ribu India la pulak....

Kes Sulu pun tak selesai sepenuhnya lagi.... sekarang kes bunuh-bunuhan melibatkan Myanmar. Ada Ketua Pengarah Imigresen pun Bangang nak mampus... makan gaji buta.

Keraaaa-jaan Malaysia pun tripple bangang jugak... sempadan negara boleh bolos 24 jam 365 hari... lepas tu tangkap PATI dan bela bagi makan/minum free dalam depot tahanan berbulan2 hingga bertahun... lu orang kira laaaa... berapa banyak pembaziran setiapa tahun untuk pelihara kera2 hutan tuuuu....!!!!

Kalau gua jadi Menteri KDN... gua akan gazetkan Akta Keselamatan Negara di mana sekiranya ada Pendatang Asing yang ditangkap... maka hukumannya adalah tembak/gantung sampai mati... hahaha... hari ini tangkap, esok pagi terus tembak sampai mampus... takda kompromi lagi.... biar diorang gerun sikit.

Gua sebagai rakyat Malaysia berasa tidak aman dalam negara sendiri... adakalanya jika pergi chowkit atau bandar klang terasa macam pergi melancong ke Indonesia, Bangladesh, Myanmar, Nepal la pulak.... hahahaha....

Indeks jenayah melibatkan bangsa asing nih... jangan citer aarrrr...., masalah sosial pun jangan citer aarrr... sendiri mau ingat laaaaa....!!!! Apa2 pun... kalau bab mengadaikan negara nih Bangla Nasio-anal (bn) memang handal dan cekap beb....!!!!

Kesimpulannya..... sokonglah bn lagi... hahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP