IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pengkhianat Negara...???? Apa Hukumannya...????

>> Tuesday, June 18, 2013

Bila Najib Razak cakap... sesiapa yang nak buka Blog atau Facebook kena letak gambar sebenar dan nama sebenar... apa tujuannya...??? Positifnya... supaya senang anjing2 dia untuk "detect" atau kesan individu yang menghentam keraaaaaajaan barisan nasional...!!!!

Sekarang nih silap cakap silap taip... boleh kena tangkap, matlamatnya hendak manakutkan rakyat yang sedang bangkit membantah kezaliman, penindasan dan penipuan keraaaaaaajaan barisan nasional selama ini.., al-maklumlah keraaaajaan minoriti yang perasan sebagai keraaaaajaan majoriti... sekarang ini sudah goyang wa cakap luuuu.., jadi terpaksalah mengambil tindakan kuku besi bagi mengekang bantahan rakyat dalam masa 5 tahun mendatang ini (PRU-14)...

Siknifikan matlamatnya sama dengan hukum Allah (Hudud).. iaitu menakut-nakutkan rakyat, tetapi cara yang dipraktikan oleh keraaaaaaaaaaaaajaan barisan nasional totally salah beb... sebab tak kena pada tempatnya...

Seperti berita dibawah ini, satu kebenaran yang nyata lagi berfakta. Bukannya bersifat prasangka atau tuduhan tanpa asas mahupun fitnah seperti yang selalu dimainkan oleh akhbar/media perdana kepunyaan umno/bn laknatullah....

"Saya diberi borang, tetapi saya tidak pandai isi ... semua pak cik saya tolong," kata Peer yang lahir di Chennai, India ketika disoal oleh pegawai RCI di Mahkamah Tinggi Kota Kinabalu di sini.

"Saya diarahkan membayar duti stem sebanyak RM20, surat akuan semua ada ... pak cik uruskan," katanya lagi, yang juga tidak mempunyai sijil lahir dan data ibu bapa yang tidak lengkap di pangkalan data JPN. - TMI
So... siapakah yang mengadai negara selama ini, bila orang tuduh JPN bersubahat ramai yang kata semua tu berita penipu daripada pihak Pembangkang... apa selama ini keraaaaaaaajaan barisan nasional dan umno laknatullah berkata benar kahhhh...????

Kebenaran lagi nyata daripada pengakuan mamat india tu... membuktikan bahawa si mamak bangsat lagi celaka Mahadeath Kerala adalah pengkhianat negara. Dan beliau melakukan pengkhianatan itu melalui keraaaaaaaajaan barisan nasional aka umno laknatullah...

Gua harap mampusnya nanti jadi macam Kemal Attaturk...
Apa dia ingat dia BESAR sangat ke....????

Persoalannya di sini, apakah tindakan keraaaaaaaajaan Malaysia terhadap pengkhianatan si Cilakessssss... mamak kerala mahadeath kutty...????

Adakah cilakessss... itu akan terlepas begitu sahaja kerana ada title "TUN"... atau adakah si cilakesssss... itu akan geleng2 kepala sambil tangan menerawang sana sini dengan lidah berbelit kelentong lagi macam biawak komodo... apa kaaa.. nama... apa kaaa. nama...!!!!

Gua harap Perdana Menteri keraaaaaaaaaaaaajaan minoriti sekarang ini dengan tekad transformasinya akan bertindak tegas kepada pengkhianat negara tersebut... bukannya bertegas dengan Blogger atau Facebookers yang menghentam keraaaaaaaaajaan barisan nasional... hahahaha....!!!!

"TUN" Ling Leong Sick... apa citer... nak tunggu sampai mampus macam Eric Chia baru nak selesaikan kes PKFZ - RM12billion tuuuu.... ooppppsssss... nama si cilakes mamak kutty tu pun ada sama eeekkkk.... hahahahaha....

p/s: Jika Najib Razak telus... tangkap dan hukum semua pengkhianat negara yang terlibat dengan pemberian IC segera kepada pendatang asing.... nasib baik si pengkhianat benama Megat Junid dah padam terlebih dahulu, yang tinggal cuma si cilakes mahadeath kutty untuk melihat segala kerja2 kotor dia selama jadi PM 23 tahun.... (sejak dia jadi PM negara huru hara....)...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP