IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PAS - Vampire Empire... hahahaha...!!!!

>> Friday, June 07, 2013

Salam Pil Kuda...!!!

"...sempurnalah perjanjian (kamu) dengan-Ku supaya Aku serahkan perjanjian-Ku dengan kamu..." [Surah al-Baqarah: 40]

Zaman Rasulullah s.a.w dahulu, yang langgar perjanjian adalah puak agamawan Yahudi (orang agama yang tahu kebenaran macam Ustaz-Ustaz lah)

Ayat di atas ini, Allah cerita mengenai puak Yahudi suka langgar perjanjian.

Membaca tulisan Khalid Samad terbaru berjudul Respons akhir: Isu Kota Damansara, group Din Ayam jangan tiru perangai 'Ustaz Yahudi' macam zaman Nabi.

Setuju..????


Siapa Din Ayam... Majistret kah...? Ahli Muzik kah..? Vampire kahhh.? Anak menantu kah...???

Atau Kacang Hantu... muakakakakakaaaahhhh... sembahyang tonggang tonggek nafsu politik mengalahkan Syaitannnnnnn..... muakakakaaaa....!!!!

Ini syaitan2 dalam PAS bikin jahanam dan merosakkan nama baik Parti jer... dalam muktamar akan datang kasi simbah syaitan2 semua tu dengan Ayaq Yassin... biar terbakar macam dalam citer Vampire.... muakakakaaaa....!!!!

Dalam PAS paling banyak Vampire... kah.. kah... kah...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP