IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PAKATAN HARAMJADAH...!!!!

>> Wednesday, June 12, 2013


Bosan dengan Pakatan Rakyat...????
Layan lagu lagi besssshhhh.... hahahaha....!!!!

Nama jer... Pakatan Rakyat...
Rakyat yang berpakat.... nak tumbangkan bn/umno laknatullah....
Pemimpinnya pulak berpakat rebut kuasa dan jawatan...
Macam celaka haramjadah Pemimpin2 PR...!!!!

Semua kepala2 pemimpin parti dalam PR letak jawatan jelah..!!!!

Tak pun tukar jelah nama "PAKATAN RAKYAT" kepada "PAKATAN GILA PANGKAT"... janganlah pergunakan "RAKYAT" untuk memuaskan nafsu politik lu orang semua...!!!!

Apa lagi alternatif yang ada nak tumbangkan bn... harapkan PR... dah macam sial jer....!!!! Anwar Brahim suruh pi Amerika jadi lecturer kat sana.... sembang jer... lebat...!!!! Haji Hadi... suruh jadi nelayan jelah... pi tangkap ikan lagi bagus... lembab nak mampus...!!!!

Weiiii.... tolong bagi borang PSM... jom ramai2 masuk PSM... tinggalkan PKR, PAS, DAP dan umno laknatullah... ooopppssss... umno laknatullah dah memang laknat puuunnnn.... cuma pemimpin2 dalam PR nak ikut sama laknatnya seperti umno... muakakakakaaa....

Lagipun pemimpin2 dalam PR... dah tak relevan lagi... semuanya muka monopous gila jawatan...!!!! Suruh jelah para pemimpin PR jaga baik2 periuk nasi diorang selama nih... jangan sampai basi beb... rakyat dah mula menyampah.., sementara nak tunggu PRU14... kot ramai yang masuk tong sampah... muakakakakaaaa...!!!!

p/s: Ada sesiapa yang pandai buat logo "ASAL BUKAN UMNO DAN PAKATAN RAKYAT".... standby untuk PRU-14 pulak.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP