IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kulit Babi 14 inci...!!!!

>> Wednesday, June 12, 2013

Dah beribu juta kali sejak 2008 gua bagitau... kerajaan barisan najib najis... serta presiden umno laknatullah adalah penipu beb...!!!!

Tapi masih ramai lagi yang nak sokong membawa rebah... sokong laaaahhhhh... hahahaha... !!!! janji sebelum PRU nak turunkan harga kereta... yooooooo.... sikalang bn sudah turunkan harga keleta wooooo.....!!!!

Wooowwww.... manyak nyeeee... penurunan harga.... muakakakakaaaa....!!!!

Seperti yang selalu gua katakan, kalau dah dasar muka bertampal kulit babi 14 inci... mana tau malu ... mana ada maruah beb... kalau boleh mak diorang pun akan dilacurkan.... bodoh punya umno dan barisan najis nih....

Tapi terlebih lagilah triple bodoh makhluk yang ada akal yang berikan undi pada sang penipu... kah.. kah... kah...!!!!

Dalam bodoh bodoh bangang rakyat malaysia kena tipu dengan bn... gua nak ambik kesempatan ucapkan.....


Tahniah Malaysia kerana dunia luar sudah tahu bagaimana PM kita naik takhta untuk memerintah negara. Yang sebenarnya ia bukanlah daripada pilihan rakyat teramai. Tapi ia adalah satu penipuan – Sumber

Cuba check kulit muka Najib Razak... kualiti kulit muka manusia ke... atau kualiti kulit muka natang bernama babi...????

Jangan lupa check jugak kulit muka Pengerusi dan Timbalannya SPR... anjing 2 ekoq tu... memang sah kulit muka babi pink colour yang dalam kandang... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP