IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bro... Di Persilakan Masuk..!!!!

>> Thursday, May 30, 2013

Wallaaaweiiii... baru jer dua tiga hari lepas gua sebut pasal penyamun sekoq toyol yang bikin onar dalam negeri Selangor yang sepatutnya kena hukuman penjara setahun tapi masih berkeliaran bebas sana sini sejibik macam harusanasini... hahaha...!!!

Tup.. tup... gua baru terbaca kat sini.... katanya...;  

The Star Online melaporkan dalam keputusan sebulat suara, panel tiga hakim Mahkamah Rayuan memutuskan hakim perbicaraan tidak membuat apa-apa kesilapan dalam membuat keputusannya.

Panel mengatakan hakim Mahkamah Tinggi telah bertindak dengan betul apabila menolak pembelaan Khir dan mensabitkannya bagi pertuduhan itu.
So... tak gheti2 lagi ke nak merangkak masuk ke dalam sanaaaaa.... sanaaaa... dan di sanaaaaaa.... hahahaha... janganlah ada darjat pulak ekkkk... VVIP dah jatuh hukum boleh releks2  dulu... rakyat marhaen pulak... bila dah jatuh hukum terus kena gari sumbat masuk jel... apa punya undang2 la kat Malaysia nih...

VVIP.... songlap ratusan jutaan lepak bebas lagi... rakyat marhaen curi susu satu tin terus kena penjara setahun.... hehehehe... best la jadi VVIP kat Malaysia beb.... hahahaha...


Hello brother.... dipersilakan masuk eeekkkkk.... adiooosssss.....!!!!

p/s: gua tengah blur dot com... macamana doktor gigi boleh masuk penjara... takan tersalah cabut gigi kot.... muakakakakakaaaaa....!!!! 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP