IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!!

Tak puashati..??? Itu lu orang punya pasal laaa....!!!!

Belanja Kahwin Anak Ratusan Ribu Boleh...!!!!

>> Sunday, May 19, 2013

Ali Rustam... si bekas ketua menteri melaka dah berkubur beb... Alhamdulillah... mampus jugak malaun tu daripada jadi ketua menteri melaka... muakakakakaaaa....!!!!

Dah cukup kaya raya setelah berbelas tahun jadi kepala penyamun di melaka... cukup2 sudah laaaa..., tapi apa yang gua nak citer nih bukan pasal si malaun berlagak sombong tu yang dah berkubur... tapi sikap rakus dan spesies muka tak malunya yang bertampal kulit babi 14 inci beb...

Kisahnya... baru2 ini member gua bagitau dia terima permohonan tajaan umrah dari pencacai Ali Rustam yang bernama Kamal (ada pangkat datuk.. saja jer.. gua malas nak tulis pangkatnya kat pangkal nama dia... hahaha...).

Yang best tu dikelentongnya member gua kononnya dia dah bercakap dengan Datuk XXX (penaja) dalam masjid negara beberapa minggu yang lepas, apabila member gua tanya dengan boss dia si Datuk XXX... boss dia kata tak cakap apa pun dan berjanji apa2 dengan malaun kamal tuuu... nampak sangat menipunya... hahahaha...

Di samping tu... malaun kamal attaturk tu.... hahahaha... serahkan sekali kepada member gua 50 keping passport antarabangsa yang majoritinya adalah warga negeri melaka... dan jeng... jeng... jeng... dalam banyak2 passport yang member gua belek2 tu.... hahahaha...

Terselit la jugak passport si Ali Rustam.... member gua bantai gelak guling2 beb.... dalam kepala hotak dia terbayangkan si haramjadah tu dah la kaya raya pelbagai... lagi nak mintak sponsor untuk dirinya menunaikan umrah.... apa punya cibai laaaaa..... hahahahaha....

Setelah dung... dang... dung.. dang pelbagai... akhirnya member gua serahkan balik 50 keping passport tu kepada kamal attaturk yang spesies menangguk di air keroh tuuuu... hahahaha....!!!!

Wallaweiiii..... orang kaya yang duit banyak pun nak mintak sponsor pergi umrah jugak ke....???? Bikin malu orang Melayu jelah.... hahahaha.... Bangang ke apa nih....!!!!

2 bulan sebelum PRU hari tu si Mustapha Mohamad mintak sponsor... habis di angkutnya sanak sedara kaum kerabat dia... (baca artikel gua pasal Parlimen Jeli dan Parlimen Baling). Orang2 tu semua di sponsor menunaikan umrah oleh Datuk XXX.

Berbalik kepada Ali Rustam... takan laaaa... baru beberapa minggu masuk kubur pilihanraya dah sengkek kot.... sampai nak pergi umrah dengan perbelanjaan tak sampai 7000 hengget pun nak mintak sponsor beb.... bodoh piang betul la malaun nih... hahahaha...!!!!

Gua rasa Ali Rustam patut tulis surat permohonan mintak sponsor umrah kepada gua jelah.... kalau dah sengkek sangat Ali Rustam wooiiii.... meh sini ambik cash...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP