IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Suka Rasuah..!!!!

>> Tuesday, April 02, 2013

Perghhhh.... 2 ke 3 hari lepas Muhyed-din baca Yasin kepada kakitangan Pos Malaysia... umum pemberian rasuah.. tukang umum jelah... bukannya duit dia pun... hahahaha... dengan syarat undi bn... muakakakakakaaa.... gelak2 guling anjing gua yang bernama papagomo tuuu....

Hari ini Najib Razak "Bapak Pengumuman" pulak rasuah kepada kakitangan Petronas... hahahahah..... dengan syarat mesti sokong dan undi bn/umno laknatullah.... muakakakakaaaa.... desperate undi punya pasal... tabur duit merata-rata....!!!!


Kepada Dato Sri Najib Binti Tun Razak, sebagai mana ahli lembaga pengarah petronas dan pihak pengurusannya mencadangkan kepada Dato Sri tentang pemberian ini.

Maka gua juga mewakili peniaga2 kuih dan pisang goreng 1Malaysia ingin mencadangkan kepada Dato Sri supaya memberi rasuah sebanyak RM1000 hengget kepada setiap peniaga kuih dan pisang goreng, dengan syarat peniaga2 kecil 1Malaysia wajib menyokong barisan nasional seperti mana Kakitangan Pos Malaysia dan Petronas.

Untuk menambahkan lagi sokongan undi kepada barisan nasional, apakata gua cadangkan juga pemberian rasuah sebanyak RM1000 hengget kepada setiap guru dan tenaga pengajar seluruh 1Malaysia.

Lagipun pemberian rasuah ini bukannya selalu... hanya berlaku setiap 5 tahun sekali sahaja... apatah lagi umno/barisan nasional laknatullah sememangnya sinonim dengan "Politik Wang" yang mana maksud sebenarnya adalah "Rasuah".

Jadi.... umno dan seks berpisah tiada begitulah juga dengan umno dan rasuah sudah sebati menjadi darah daging dan amalan biasa. Hanya perkataannya sahaja di tukar ganti buat penyedap halwa telinga... hahahahaha... hakikatnya tetap rasuah jugak laaaaaa....

ooppsss.... terlupa pulak gua... persatuan pelacur dan pondan 1Malaysia jugak jika diberikan rasuah RM1000 setiap seorang sudah pasti akan menyokong dan undi barisan nasional dalam PRU-13 nanti....

Ada mana2 persatuan dan agensi kerajaaan yang Najib Razak terlepas pandang untuk pemberian rasuah RM1000 setiap orang boleh kemukakan permohonan atau cadangan di email ini... pmharamjadah@gov.cow.my

Esok (3 April) lepas mesyuarat kabinet najib akan terbang ke Mekah 2 hari untuk cuci dosa.... selamat menunaikan umrah bro..... kah... kah... kah... kirim susu unta 100 liter....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP