IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

umno sama umno bergaduh PR Tepuk Tangan... muakakakaaa..!!!!

>> Tuesday, April 30, 2013

Pagi tadi gua melepak breakfast di Seksyen 51A, Petaling Jaya. Jumpa gang2 lama sambil mengintai suasana PRU di sana.... hahahaha...

Calon2 bertanding disana seperti dalam link ini... (itu jer yang ada... huh meloyakan..), itupun 3 nama jer... padahal gua tengok ada 4 markaz dan menurut maklumat penduduk di situ si tauke Restoran Baiduri Kari Kepala Ikan pun bertanding jugak atas tiket Bebas... apa ka nama Mamak tuuuu... Kamaruzaman ntah laaaa.... malas nak ambik pot hal2 mamak nih.... muakakakakaaaa....

Lagi 1 calon Bebas bernama Ibrahim Khatib... gua pun tak kenal mamat nih, kononnya Ayahanda Taman Medan (Kampung Medan).... hahahaha.... lantak lu orang laaaaa... duit dah banyak bagi free kat SPR... muakakakakaaaa... keeeeee..... bn sudah payung calon2 bebas nih...!!!!

Dalam dok sembang2 tu... ada sorang pencacai nih kata "walau apa terjadi diorang akan rampas kembali kerusi Parlimen PJ Selatan"... hahahaha...., dengan ayat2 tersebut teringat gua kat bekas meenteri pembangunan wanita aka bini Rosmah Mansor beb... katanya..;  

"Walau berkecai tulang dan juga badan, walau bercerai jasad dari nyawa. Saudara dan saudari, walau apa pun yang terjadi, Putrajaya mesti kita pertahankan!" kata Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak ketika merasmikan perhimpunan agung Umno di PWTC pagi ini. - Mkini
hehehe.... sejibik macam ayat2 ketua penyangak diorang tuuuu.... muakakakaaaa...., maka berpong... pang... pong pang lah kat meja kopi tuuu.... tengah rancak bersembang... ada pulak member bernama Zam datang mencelah.... katanya... tak puashati dengan Ketua Pemuda Cawangan diorang (Impian Baiduri)... janji nak bayar upah pasang bendera poster... hingga semalam janji punya janji punya janji... masih tak dapat2 lagi... dah hampir seminggu.

Akibat bengang terlampau dengan janji2 yang dicapati.... beliau and the gang sudah ugut malam ini (hari ini) kalau tak dapat jugak duit upah.... diorang akan cabut semua bendera dan buang semua baju bn..... kah... kah... kah....

Gua pulak menyampuk.... itulah pasal gua dah warning sama lu orang semua sebelum mesyuarat pemilihan AJK Cawangan dulu... yang lu orang setuju pi lantik kaki mesin kuda dan nombor ekoq buat apa.... dah laaaaa.... tak payah nak tuntut upah lu orang... semuanya dah masuk dalam mesin kuda dan saham KTM (Kuda, Toto, Magnum)... hahahaha.... selamatttttt....!!!!

Lepas tu paham2 jelah bila hati orang muda sudah panas... macam2 perkataan pun keluarlah... sendiri mau ingat laaaaahhhh.., gua pulak kasi bakar lagi.... kasi simbah petrol baeeekkkk punyeeaarrr... "daripada lu orang serang rumah dia, menyusah dan memalukan anak bini dia... adalah lebih baik... lu orang ramai2 tarik dia keluar lepas tu bagi penerajang sepuas2 hati lu orang supaya dia ada akai, jangan kencing merata2".... hahahaha....!!!!

Perghhhhh... umno sama umno sudah gaduh beb... duit punya pasal macam2 boleh jadi... hahahaha.... bodoh betul puak2 mata duitan tuuu....!!!!

Dia nih.... lagi laaa... tak boleh percaya... kaki kencing nih... hahahaha...!!!!

Dalam diorang dok hentam menghentam tu... ada sorang pakcik tanya "Dakwat kekal tu boleh tahan berapa lama"... memandangkan takda yang menjawap, jadi gua pun jawaplah.... "boleh bertahan seminggu cik..."... ok lah... dia pun angguk... pastu yang lain2 sambung borak pulak pasal "dakwat kekal"...

Tak lama lepas tu... setelah puas simbah petrol apa yang patut, gua pun angkat kaki blah.... sampai rumah on laptop... baca blog member2 dan gua rasa bersalah la pulak pasal menipu pakcik yang tanya berkaitan "dakwat kekal".... jawapan gua salah beb... minta maap yeaaa... pakcik Karim...!!!!



Dakwat Kekal yang tak Kekal... hahahaha.... 1Malaysia kena tipu dengan SPR... amacam beb...????

Kesimpulannya, jangan percaya dengan puak2 umno laknatullah beb... dari Presiden hinggalah Ketua atau AJK Cawangan... semuanya kaki kencing wa cakap luuuu.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP