IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tendang Sama Dia...!!!!

>> Wednesday, April 17, 2013

Dalam banyak2 Bekas Ahli Parlimen dan Bekas Adun yang digugurkan dengan beraninya dan tanpa rasa gentar oleh Najib Razak.... cuma sekoq jer... yang dia tak berani gugurkan iaitu....

P153- Sembrong: Hishammundin Tun Hussein

Gua nak tanya lu orang semua... apakah jasa malaun nih kepada rakyat dan negara...????

Gua tau laaa... dia ni sepepet dengan Najib Razak, dah la penipu dalam isu Lahad Datu... kononnya yang menyerang Sabah tu bukannya "Pengganas"... tetapi "Tetamu" sebelah Pak Mertua Tiri Nenek dia.... apa punya haprak laaaa... dia nih... pun boleh tercalon lagi ke....????

Harapkan mulut jer... lebar... bukannya tau buat kerja pun, harapkan title bapak dia jer... dengan kabel sepepet dia boleh jadi menteri. Macamlah dah takda orang lain lagi yang boleh jadi calon di Sembrong tuuu.... apa punya paria laaaaa.... letak mangkuk musibat tak gheti buat kerja makan gaji buta hasil titik peluh rakyat.... khhhaaaaakkk... ptuiiii.... 10 kali sama malaun nih...!!!!

Suatu masa dulu... kononnya nak perangi Ah Long secara habis-habisan.... tapi sekarang nih apa dah jadi beb... dah habis ke belum....???? Apasal baru2 nih ada kisah pompuan jadi mangsa rogol Ah Long... weeeiiii... mulut lebar lu tidoq ka apa...????


Weiiii... rakyat Sembrong, Johor.... ini kalilah... tolong reject mangkuk ayun bekas menteri KDN nih..., lu orang nak hormat kepada Arwah Bapak dia... hormatlah jugak... dan tak payahlah pasal nak hormatkan kepada Arwah Bapaknya... sampai terhutang budi kepada anak cucu dia pulak... itu semuanya POYO... wa cakap luuuu....!!!!

Sekali ini jom kita pakat ramai2 tolak calon2 legasi bekas2 PM terdahulu... baik anak Razak ke... anak Onn ke... mahupun anak mamak celaka Mahadeath haramjadah tuuuu.... 1 Malaysia kasi tolak calon keturunan nih....

1Malaysia kena Bohong dengan dia..., Perajurit/Polis yang terkorban di Lahad Datu semuanya angkara siapa jika bukan Pengganas Sulu...!!!! Apa punya sembang laaaa... malaun pembohong nih....!!!!

Kasi penerajang jauh2 si mulut lebar nih dari Sembrong..., jangan jadi bodoh dengan memberi undi kepada makhluk yang tak tau buat kerja yang di amanahkan...!!!! Membazirkan duit rakyat jerrr....!!!!

Tips nak pilih wakil rakyat lu orang..., salah satunya bukannya spesies "PEMBOHONG BESAR"... contoh macam si mulut lebar tu laaaa.... hahahaha... muakakakakaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP