IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Muhyidin Acu Pistol Pada Najib...????

>> Wednesday, April 03, 2013

Siapa kata Parlimen dibubarkan.... Najib kata Parlimen yang dibubarkan hari ini dimana tarikh dan bulannya adalah sama.... tetapi untuk tahun 2012 daaaaaa..... bukannya hari ini untuk tahun 2013... kah.. kah.. kah....

Kalau masuk mahkamah bn boleh menang nih...., tapi kalau PR boleh main ubah2 tarikh, masa dan tempat kejadian macam kes lewat liwat usung tilam dulu.. tak tau la gua nak kata apa kannnn.... hahahaha...



Dan jika Najib Razak mengaku dia tersasul sebab gementar atau darah gemuruh.... tak boleh buat apa laaaaaa.....

Logiknya... sebagai seorang PM... yang dah terbiasa dengan Public Speaking nih.... hentam sana hentam sini... pong pang pong pang... takan nak sebut tahun boleh tersasul....!!!! Impossible.... impossible....!!!!

Ntah...ntah... Muhyidin Yasin acu pistol kat belakang Najib Razak kotttt.... paksa Najib Razak buat pengumuman bubar Parlimen... pasal tak sabar dah tu nak jadi PM..... tu yang membuatkan Najib Razak gabra tak tentu pasal agaknyaaaaaa..... hahahaha....!!!! Happy Rosmah Fools......!!!!

Apa2 hal pun lantak pi laaaaa... kat diorang... yang penting Ini KaliLahhhhhhhh....... Takbir.... Takbir... Takbir.....!!!!

Asalkan Bukan Umno..... ABU... ABU.... ABU..... masa untuk menguburkan Parti umno Laknatullah Penipu, Pengkhianat, Penyangak harta Negara dan Rakyat sudah tiba masanya.....

Hapuskan umno forever and ever.......!!!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP