IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Katak Puru Goreng Berlado...!!!!

>> Monday, April 29, 2013


Kah...kah... kah.... gelak golek2 gua beb...., mulanya malaun nih bagitau dia takan buat ceramah sepanjang tempoh kempen, cuma akan turun padang untuk berkenalan dengan lebih rapat lagi dengan para pengundi Parlimen Shah Alam.

Gua tunggu jugak kalau2 dia melompat di pasar2 basah di mana2 seksyen dalam Shah Alam nih...., memang sah gua nak jamukan sarapan pagi dengan air ludah kat dia...., tapi Ahad (semalam) dah lepas... nak tunggu hari Ahad depan... dah takda maknanya lagi... cuma ada esok lusa hingga sabtu jelah.... adoooiiii.... manalah gua nak buang air ludah gua nih.... muakakakaaaaa....
 
Seperti yang gua posting di sini, dalam tak mau buat ceramah..., tup... tup... dia buat jugak ceramah di Bukit Jelutong, Shah Alam. Itulah dasar munafik cakap tak serupa bikin.... natijahnya... bangku dengan kerusi dengan chair yang lebih banyak daripada 20 ribu manusia di Putrajaya beb.... hahahahaha....

Daripada situ dapat dijadikan dacing penyukat senget bahawa katak puru dari Kulim Bandar Bharu nih di rejected oleh warga Shah Alam beb....!!!!

Gua dengan konfidennya istiharkan Khalid Samad menang Parlimen Shah Alam, melainkan ada hantu2 peliharaan BN turut mengundi pada hari tersebut.

Nota: Zul Takut hindu.... gua tau laaaa... lu dah genggam teloq Najib Razak pasal Altantuya... pasal tu senang2 jer... lu dapat title Datuk..., ntah apa jasa lu pada rakyat dan negara tiba2 dapat title tuuuu.., makhluk spesies hutang buat2 lupa macam lu pun boleh dapat title Datuk..., nampak sangat menipunya.... kah... kah... kah....!!!!

p/s: Petang tadi sembang dengan Rodziah Ismail - PKR (DUN Batu 3) depan pejabatnya di Seksyen 23, dia arahkan staffnya untuk emailkan kat gua gambar2 kempen BN di Bera di mana jentera Agensi Anti Dadah Kebangssan (AADK) diperkudakan oleh KDN dalam kempen di sana. Tapi sampai la ni.... tak dapat2 lagi.... lembab betui laaaa....

Katanya dalaman KDN dalam kepanasan beb..... kakitangan (Penjawat Awam) dalam KDN sudah menunjukkan protes secara senyap terhadap barisan nasional.... hahahaha...!!!! Diorang dah menyampah dengan sikap orang2 atasan.., hanya peti undi tempat meluahkan rasa kebencian diorang selama ini....

Sembrong.... lu dah packing barang ke...???? Jumaat nih... lastday untuk lu lepak dalam pejabat menteri tuuuu.... selamat maju jaya wa ucapkan... muakakakkakakaka.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP