IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!!

Tak puashati..??? Itu lu orang punya pasal laaa....!!!!

Jom Gelak Ramai-Ramai... Lawak umno laknatullah...!!!!

>> Sunday, April 28, 2013

Gambar gua petik dari blog Karat Hijau

Inikah muka dan rupa Ummu Mukminin puak2 bangsa umno laknatullah.... muakakakakakaaa....

Yang sekoq terkenal dengan keborosannya.... dan pelbagai perkara yang tak sedap di dengari...

Sekoq lagi... terpalit dengan banyak juga perkara yang tak bessshhhh... dan paling beshhhh... skandal projek negara iaitu kes lembu "fead the lord" bernilai RM250 juta... hahahaha.... (weiii.... bila mau pulangkan itu wang haaaaa....)

Patutlah.... Islam umno style membawa kepada kehancuran bangsa dan agama, sebab diorang sendiri tak tau nak bezakan Islam pembawaan Rasulullah dengan Islam sekular puak2 diorang sendiri... hahahaha...

Apa kata Ulamak umno/bn laknatullah Chua Soi Lek dalam hal ini.... hahahaha.., berkat kepimpinan Ummu Mukminin umno laknatullah ini juga laaaa.... lu orang dapat menyaksikan, makcik pakcik dan anak2 bangsa umno laknatullah seperti makhluk tiada agama apabila berkaraoke, menari goyang dangdut dengan pelbagai ragam perangai mungkar diorang selama ini... hahahaha...!!!!

Spesies Pergerakan Wanita umno laknatullah.... tak belajar agama agaknya... cuba tanya kat diorang kalau doakan bagi mampus 2 ekoq penyamun dalam gambaq tu boleh ke...????

Perghhhhh.... 2 ekoq penyamun rakyat tu sifat ciri-ciri isteri solehah jauh panggang dari babi... lagi mau angkat sebagai ummu mukminin.., itulah pasalnya gua selalu katakan... tanpa umno/bn laknatullah hidup kita pasti akan kesunyian.... muakakakakakaaaa.....!!!!

Jahanam imej Islam jika bn/umno laknatullah masih memerintah....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP