IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

JAWI Dah Jadi Kandang Anjing Politik...!!!!

>> Thursday, April 25, 2013

Pada 20hb. April, 2013 saya telah menunaikan solat Isyak' di Surau Abdul Rahman Auf, Presint 11. Selepas selesai tunai solat, saya telah mengambil sedikit masa berta'ruf dengan hadirin didalam surau tersebut.
 
Hari ini saya diberitahu bahawa Pengerusi & Bendahari Surau tersebut telah dipanggil mengadap Ketua Pengarah JAWI di Pejabatnya pagi tadi & seterusnya saya diberitahu bahawa SEMUA AJK Surau Abdul Rahman Auf, Presint 11 telah DIBERHENTIKAN SERTA-MERTA kerana membiarkan saya berta'ruf dengan makmum Surau tersebut.
 
Saya mohon pada semua Sahabat-sahabat yang baru saya kenali di Putrajaya, Penduduk2 Putrajaya & Seluruh Rakyat Negara Malaysia yang beragama Islam berdoa mohon kepada Allah supaya budaya Politik Sempit begini ditamatkan pada 5hb. Mei, 2013.


Semalam sewaktu gua berkereta dekat Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI), patut laaaa... banyak sangat anjing menyalak beb.... rupa-rupanya dah jadi kandang anjing umno/bn laknatullah kat situ.

Terpaksa gua besit sikit kat kawasan tu... pasal anjing2 menyalak sambil mengejar kereta beb..., kalau terkena air liur anjing2 politik Jawi kat kereta gua amacam.... jenuh gua nak samak kereta gua beb.... muakakakakakaaaaa....!!!!

Adooiiiyyaaaiii..... politik punya pasal.... saudagar2 Agama dalam Jawi sudah jadi anjing daaaaaa.... hahaha... anjing politik kepada parti haramjadah. Sampai ke tahap itu diorang punya takut dengan Husam Musa (Pakatan Rakyat).

Tapi takpalah... kepada semua AJK Surau tersebut harap bersabar, tekadkan pendirian dan giatkan kempen tumbangkan BN di putrajaya.... In Shaa Allah.... 6hb Mei 2013 lu orang semua boleh tembak sampai mampus semua anjing2 politik yang ada dalam JAWI.... hahahaha....

Kepada Anjing2 Politik yang berkuasa dalam JAWI.... lu orang sekarang nih Takut kepada Allah atau Takut kepada Pemimpin Umno laknatullah..., macamana lu orang boleh menjawat pangkat tinggi2 dalam JAWI sedangkan lu orang sendiri tak tau membezakan Agama dan Politik...????

Maknanya.... lu orang lebih teruk dan bodoh dari mumaiyiz.... hahahaha... bangang betul anjing2 politik peliharaan umno laknatullah nih....!!!!

Ahli Agama zaman dahulu sanggup mati kerana Allah... tapi Ahli Agama zaman sekarang pegang jawatan besar, rumah besar, kereta besar, bini besar.... dan sanggup mati kerana umno laknatullah.... kalau macam tu... lebih baik mampus jelah daripada menambah dosa kering beb...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP