IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tidak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati, atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi sawan, hilang akal, meroyan serta menambahkan dosa di sini.

Di sini tiada bahasa sopan santun penuh beradab lagi tertip dan berhemah.
Wujudnya blog ini khusus untuk memaki hamun dan ruangan luahan tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kepada SKMM, Polis atau mana2 lembu umno nak repot blog ini di bawah Akta Hasutan atau Section 114A, lu orang tak payah menyemak di sini.

Hancur Agama, Bangsa, Negara...!!!!

>> Sunday, April 14, 2013


Pesan orang2 tua.., Bersembang dengan mereka setakat luar pagar rumah. Jangan di bawa masuk ke dalam rumah. Kelak seluar dalam pun habis diambil spesies nih...

Hancur rumah tangga..., Hancur Bangsa..., Hancur Agama..., Hancur Negara...!!!!

Ingat pesan orang2 tua dahulu kala..!!!! Setakat luar pagar rumah sahaja...!!!! Jangan bawa masuk ke dalam rumah walau baik macam mana sekali pun...!!!!

Fahamkan maksud auta keling.., Fahamkan maksud kasta paria...!!!!
(Tak puas2 berkuasa selama 23 tahun...., masih gila nak berkuasa..., Jika Najib Razak calonkan Mamak Kerala Cilakessss.... nih... kompom gua pangkah PR...)

So... gua nak pinjam kata2 Mamak nih kejap... untuk beri pemahaman kepada pencacai2 umno laknatullah, kerana apabila orang lain cakap... diorang tak nak percaya, apabila keluaq dari mulut longkang bekas pemimpin mamak cilakessssss... diorang nih... masing2 patuh jer...  macam lembu di cucuk hidung..., pasal tu digelarkan puak2 umno laknatullah nih macam lembu... hahaha...

Nih...Mamak Mahadeath bercakap bagi pihak gua...;
“Saya cuma amalkan kebebasan bersuara, saya ada hak. Dia tiada hak untuk halang saya daripada bercakap,” katanya....

(harap puak2 pencacai lembu umno laknatullah sekalian faham eeekkkk... maksud kebebasan bersuara).

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP