IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bersyukur Kepada Chivas Regal.

>> Monday, April 29, 2013


Bersyukurlah kepada Chivas..., bangun pagi breakfast dengan Chivas... lunch dengan Chivas.. Dinner dengan Chivas.. supper pun dengan Chivas... kah... kah... kah....

Chivas juga bagi ide untuk menipu 1Malaysia seperti dalam papan tanda kempen di Putrajaya ini. Mula2 di tipunya rakyat dengan meletakkan gambar Bangla mana ntah yang kebulur nak kahwin tapi tarak wang.

Selepas menjalankan siasatan selama 5 minit di Putrajaya, gua berjaya interview Bangla dalam gambar tu... Bangla tu cakap....;

Ada makhluk bernama TK Fraud datang berjumpa dengannya dan offer untuk bikin I/C... tapi mau janji dulu iaitu si Bangla mesti akujanji kasi undi sama barisan nasional laknatullah.. minggu depan...!!!!

Lepas sign MOU dengan TK Fraud... baiya sudah dapat wang laaaaa....!!!! Otomatik.... muka baiya sudah jadi Melayu. Sebelum itu diorang sudah ambik gambar baiya sebelum dan selepas transformasi dari bangla kepada melayu.

Sekarang baiya banyak happiness... baiya sangat2 bersyukur sama barisan nasional... dengan bantuan BB1M (Bantuan bujang 1Malaysia) baiya sudah boleh kahwin sama itu Malaysia punya artis... baiya akan janji di tepati hari ahad nanti... jumpa lagi... hahahaha...


Moral of the story mory..., jangan Bersyukur kepada Barisan Nasional tetapi Bersyukurlah kepada Chivas Regal kerana memberi ide kepada Tukang buat banner kempen barisan nasional seperti dalam gambar tuuuu....!!!!

Kesimpulannya... akibat dah terdesak gileeerrrr.... Tengku Fraud sanggup menipu rakyat Putrajaya beb.... BB1M baru jer... dilancarkan dan dah berapa ramai yang dah menikmati bantuan tuuuu.... hahahaha....

Kalau tak menipu bukan umno/bn laknatullah namanya.... muakakakakaaaaa....!!!! 

Selamat Pengantin Baru baiya.... hahahahaha.... !!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP