IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Pelawak Sejati... Tanpa umno, Boleh mati wooo...!!!!

>> Friday, March 22, 2013

Jika di takdirkan umno/bn laknatullah menjadi pembangkang di Malaysia selepas PRU 13 nanti... apakah keceriaan kita selama ini akan menjadi suram...????

Itulah yang selalu bermain dalam kepala hotak gua selama ini..., mana taknya... setiap hari2 yang gua lalui penuh dengan gelak ketawa keceriaan dengan lawak2 bangang umno/bn laknatullah... apakah ianya akan berkekalan kini dan selamanya... muakakakakakaaaa...

Lawak paling legend dari umno laknatullah apabila adanya Mamak2 mandaliar yang mengaku sebagai Melayu. Sehinggakan sebuah Parti Politik yang khususnya buat orang2 melayu telah menjadi sebuah Parti cacamarba... bercampur aduk antara Melayu dengan India muslim... hahahaha...

Sejak bila bangsa India yang beragama Islam boleh bertukar sifat bangsa kepada Melayu... siapakah si haramjadah yang mengiktirafkan India muslim aka Mamak jadi Melayu...????

Errr.... ada tak sesiapa dari kalangan Melayu2 umno laknatullah yang boleh bagi sedikit pencerahan dalam hal Mamak jadi Melayu.... muakakakakaaaaa....????

Ok beb... itu satu hal beb....!!!!
Lawak terbaru dari puak2 bangsa umno laknatullah yang boleh buat apa saja magicshow... memang menjadi hal pada gua...., sekarang gua nak tanya kaum India pulak....!!!!

Kecewa betul kaum India nih.... muakakakaka...!!!!

Sejak bila pulak kaum India mengiktiraf muka2 dalam gambar tu untuk jadi Bangsa/kaum India...???? Cukup pandai puak2 laknatullah nih berlakon... sekejap jadi melayu sekejap jadi India..., sekejap jadi hantu... lepas nih nak jadi apa la pulak eekkkkk...????

Kalau jadi babi... jadi lembu... boleh takkkk...., pasti boleh punyalah, sebab tiada erti mustahil dalam kamus umno laknatullah... diorang boleh jadi apa saja... asalkan matlamat menghalalkan cara... wakakakakaaaa....!!!!

Sekarang lu orang dah nampak kannnn.... bangsa umno laknatullah nih cukup pandai menceriakan hidup kita semua.... hahahahaha.... umpama badut2 sarkas..., biarpun dipandang hina tapi menghiburkan.... hahahahaha...!!!!

Nota: Kadang-kala terasa kasihan kepada bangsa Melayu yang diperbodohkan oleh Pemimpin mereka... jadi hamba duit dan hamba politik pemimpin melayu yang gila kuasa.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP