IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!!

Tak puashati..??? Itu lu orang punya pasal laaa....!!!!

Pengganas Tak BerGari...??? Jadi Isu... Adusss...!!!!

>> Thursday, March 07, 2013

Terkadang.... terasa jengkel jugak dengan tuduhan melulu dalam blog2 pro-PR... seperti para pengganas yang ditangkap, kononnya tangan diorang tak bergari.... bla... bla... bla... hahahaa...!!!!

ekkk... ekkk.. leehhhh.... itu pun nak di politikkan...

Lain kali tengok la pada keadaan dulu beb... dalam situasi sebegitu takan laaa... semua tangkapan nak digarinya... tengok pada gambar pun dah boleh agak laaaa....

Walau tangan penganas tu.... di arahkan kebahagian belakang, itu prosedur tangkapan dan tak semestinya bergari. Lagipun polis yang lengkap bersenjata mengiringi kiri dan kanan tangkapan diorang.... mana mau lariiiii.....

Anggap jelah, pengganas yang ditangkap tu... diiringi dengan prosedur begitu untuk di bawa ke pusat kawalan (center) untuk tindakan selanjutnya... apa kejadahnya nak di gari..., pasti akan ada soalan bodoh dari penchachai totok akan mengatakan "Kalau ada cubaan lari macamana..???"... jawapan gua dan mungkin sama jugak dengan jawapan Polis2 tu... hahahaha... "Kalau cuba lari... kasi tembak sampai mampus jelah... apa ada hal... kah... kah... kah...".


Dah laaa... gambar tak berapa jelas, buat pulak spekulasi macam tuuuu... kalau gua katakan gua nampak salah satu antara dua jari tangan penganas tu di ikat dengan "cable-tie"... yang halus... amacam...????

Pasti akan ada yang kata.. eelllleehhh ISA... sebelum ini lu sendiri kutuk polis... bla.. bla.. bla... lu gelar polis Anjing.... sekarang nak back-up pulak.... hahahaha....!!!!

Memang betul... gua mengaku gua memang anti dengan polis jahat dan korup dan polis2 yang tunduk kepada arahan pemimpin2 politik. Tak kiralah pemimpin politik dari parti mana.... bn atau pr... kedua-duanya 2 x 5 jer.... dan polis2 yang tunduk dengan pemimpin2 politik itu semua sememangnya "POLIS ANJING aka K9"... hahahaha...

Wooiittt... ISA... lu jangan babitkan pemimpin politik PR dengan Polis... diorang tak kompromi dengan Polis ok....!!!! hahahaha... jika ada yang cakap macam tuuuu.... WTF la pada lu orang... kononnya takda pemimpin PR yang tak berkompromi dengan polis... gelak guling2 gua beb...!!!!

Pergi tanya IPD Jelutong, Penang... ada ke takda....???? Cuma gua boleh bagitau kat sini ianya bukan pemimpin bangsa cina... tapi melayu beb.... melayu wa cakap luuuu.... kes anaknya yang kerek tahun 2009.... hahahaha....!!!!... noktah...!!!!

Gambar FB

Macam polis dalam gambar nih... lu orang nak panggil anjing atau babi..., sebab hukumnya sama jer.... "HARAM" dengan rasuah... hahahaha... tapi gua tetap panggil anjing laaaaa.... hahahaha....

Tapi polis2 di Lahad Datu yang berjuang pertahankan tanahair dan ada yang terkorban kerana mengikut arahan orang atasan di mana orang atasannya pula mengikut arahan pemimpin politik.... takan nak gelarkan anjing jugak kot...!!!!

Yang anjingnya... yang mengikut dan terikut rentak pemimpin politik.... hahahaha.... ada faham...????

Jadi berbalik pada isu awal tadi... tak perlu dipolitikkan isu gari atau tidak terhadap pengganas...., yang gua nak politikkan di sini adalah hahahaha....

Siapakah yang sponsor baju pengganas tuuuu.... adakah baju itu di jumpai dalam laut sewaktu dalam perjalanan dari Sulu ke Lahad Datu, atau di rembat dari penyidai (ampaian) rumah bangsa umno/bn atau si pengganas tu bermalam di rumah Zahida apa ke namanya ntah... hehehehe....

Sebab.... gua macam kenal jer... muka boy...boi..boi... pren si Zahida jer.... muakakakakakaaaa....!!!!

Tapi takpa... polis Malaysia cekap beb... berdasarkan gambar yang tertera pasti diorang akan siasat siapa yang sponsor baju pengganas tuuuu.... kasi tangkap dan gari tangan dia... wakakaa... wakakaa... ekkk... ekkk...!!!!

Al-Fatihah buat anggota polis muslim yang terkorban setakat ini serta takziah for non-muslim... adiosss....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP