IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mr. Mansuh vs Mrs. Mansor... hahahaha...

>> Wednesday, March 20, 2013



Buat cerita liwat 1, 2 dan 3.... semuanya masuk tong taik... takda siapa yang nak percaya cerita yang banyak sangat putar belit fakta dengan buktinya yang ntah apa2 jer.... tak masuk akal lansung bagi yang berakal, melainkan diterima bulat2 oleh bangsa umno laknatullah yang otaknya selevel dengan otak lembu kondominium keluarga Shahrizat... hahahaha.... kantoi...

Buat cerita china doll dalam zaman millenium abad 21... video hitam putih... ketinggalan zaman betul bangsa umno laknatullah nih.... pun kantoi lagi...

Fitnah sebagai Agen Amerika, China, India, Israel, sekali check tengok APCO dilantik sebagai penasihat KERAjaan Malaysia dan Najib Razak sanggup bayar RM78 juta kat yahudi Isrel tuuuu... dan pelbagai lagi lahhh...., terbaru sebagai dalang Lahad Datu la pulak... semuanya kantoi....

Akhirnya tersebar di alam maya si Mahadeath Kutty adalah Bapak Pengkhianat sebenar kepada punca Lahad Datu... bagi lagi IC free kat pendatang... hahahaha... kantoi...

Ternow.... dalam 2 ke 3 hari nih... macai bangsa umno laknatullah dah takda ide nak burukkan Anwar Brahim...., terpaksa terbitkan pulak video kat atas tuuuu... video pun kantoi... pasal banyak dislike dari like... hahahaha...

Anwar cakap kalau berjaya perintah persekutuan (putrajaya) nak turunkan harga minyak, dalam video tu puak2 bangsa umno laknatullah cakap bagi minyak free... belit jangan tak belit beb... hahahahaha... buat video pun kantoi jugak... nampak sangat puak2 bangsa umno laknatullah dah jadi tak keruan kepala otak lembu diorang tuuuu... hahahaha...!!!!

Hutang negara sekarang ini dah mencecah RM547 billions sekarang nih Mr. Mansuh punya kerja ke....???? Apasal tak tanya Mrs. Mansor macamana hutang negara boleh melepasi tahap hutang yang dibenarkan KERAjaan....???? Siapa KERAjaan Pusat Sekarang nih...???? Kantoi lagi....!!!!

Bodoh betul bangsa umno laknatullah nih.... antara free (percuma) dan penurunan harga pun tak boleh nak bezakan... apa yang perlu dimansuhkan dan dikurangkan harga pun diorang tak boleh pikiaq...!!!!

Weiii.... bangsa umno laknatullah sekalian, kalau dah bodoh tuuu... janganlah nak ajak rakyat jadi bodoh sama... macam dalam video bangang tuuuuu..... hahahahaha....!!!!

Kesimpulannya..., jadilah manusia yang berakal yang boleh menilai sesuatu perkara, jangan jadi seperti lembu umno laknatullah yang ada otak tapi tak berakal.

Hanya tahu dicucuk hidung, jadi pak angguk.., itulah spesies lembu bangsa umno laknatullah yang sentiasa bebal dan bodoh sepanjang masa akibat kesan daripada pembodohan oleh pemimpin2 diorang selama ini... ada otak takda akal... sejibik macam natang dalam hutan.... hahahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP