IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Haramjadah Ni... Perasan Beb...!!!!

>> Saturday, March 23, 2013

''Saya sendiri berasa hairan apabila pihak pembangkang khususnya PAS begitu beria-ia mahu Anwar di Perak. Hanya kerana manusia kecil seperti saya, pembangkang terpaksa 'angkut' Anwar untuk lawan BN. Saya tidak tahu apa dah jadi dengan pembangkang hingga sampai ke peringkat merayu-rayu kepada ketua pembangkang agar datang dan bertanding di negeri Perak," ~ ZAMBRY KADIAQ 

Gua tak mau komen apa2 beb... gua nak sambung gua punya gelak guling2 nih..... tengah malam bulan mengambang gua masih nampak ulaq warna metalik.... hehehehe...  lawak siiiooottt...!!!!

Harammmmm.... Haramjadah punya Mamak Paria nih.... sembang tak jatuh, cakap macam kapla But**...!!!!

Tapi gua mintak tolong sesangat dengan lu orang semua..... Tolong jangan gelak lebih2 kat Ulaq Metalik nih.... hahahaha.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP