IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Haramjadah Ni... Perasan Beb...!!!!

>> Saturday, March 23, 2013

''Saya sendiri berasa hairan apabila pihak pembangkang khususnya PAS begitu beria-ia mahu Anwar di Perak. Hanya kerana manusia kecil seperti saya, pembangkang terpaksa 'angkut' Anwar untuk lawan BN. Saya tidak tahu apa dah jadi dengan pembangkang hingga sampai ke peringkat merayu-rayu kepada ketua pembangkang agar datang dan bertanding di negeri Perak," ~ ZAMBRY KADIAQ 

Gua tak mau komen apa2 beb... gua nak sambung gua punya gelak guling2 nih..... tengah malam bulan mengambang gua masih nampak ulaq warna metalik.... hehehehe...  lawak siiiooottt...!!!!

Harammmmm.... Haramjadah punya Mamak Paria nih.... sembang tak jatuh, cakap macam kapla But**...!!!!

Tapi gua mintak tolong sesangat dengan lu orang semua..... Tolong jangan gelak lebih2 kat Ulaq Metalik nih.... hahahaha.....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP