IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terkini: Cubaan Bunuh Diri @ Najib Razak.

>> Tuesday, February 12, 2013



Gua dah nasihatkan Najib Razak siang tadi, sebelum apa2 hal tampal dulu muka dia dengan kulit babi 14 inci..., sebab sebelum nih bila LGE suruh rakyat penang pakai baju merah, kuning, hijau untuk berhimpun nonton persembahan PSY-CNY, Najib kata ianya politik.

Lu orang tau kenapa gua suruh dia tampal muka dengan kulit babi 14 inci, sebabnya kerana tampalan itulah membolehkan si Najib Razak masih berdiri dengan gagahnya sambil ulang pertanyaan "Are You Ready For BN" sebanyak 4 kali berturut2 sambil mendengar jawapan "NO" daripada rakyat Penang sebanyak 4 kali jugak.

Jikalau Najib tak dengar cakap dan nasihat gua, sorakan jawapan "NO" yang pertama jer... gua berani kompom kerat kepala Mahadeath Kutty putus 44..., si Najib Razak pasti tumbang kena stroke tahap 10 beb... hahahaha...!!!!

Tambahan pulak yang meramaikan majlis tu adalah kaum Cina, apabila di ulang pertanyaan sebanyak 4 kali.., Najib sudah buat biggggg... kesilapan beb... (ntah mana punya penasihat yang dia gunakan... memang bodoh... adakah penasihat Yahudi Apco... atau punahsihat Mahadeath Kutty... wakakaka...)

Bagi kaum Cina nombor 4 adalah nombor mati... maka mengikut tafsiran fengshui ularmak MCA... Sahibush Walsemakcibai Chua Soi Lek jawapan "NO" itu membawa maksud... "Pergi MATI laaa.. sama luuu..."...

Akibat tafsiran fengshui Chua Soi Lek itu, maka.... pagi2 buta macam ini..., Najib Razak dah menyusahkan warga Putrajaya dan anggota penyelamat apabila tiba2 dia buat hal nak terjun bangunan la pulakkkkk.... hahahaha..., apabila ditanya kenapa... jawapannyaaaa....

No.... No.... No.... malunya... malunya.... !!!!

Maka itulah sebabnya mengapa gambar ini merayau2 dalam FB... dan dirembat oleh gua buat menjadi bahan mengutuk Najib Razak PM Malaysia yang terpaling BANGANG dalam sejarah Malaysia.... hahaha...!!!!

Tiada yang lebih BANGANG melainkan Najib Razak seorang... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP