IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pakar Motivasi Sertai Politik Jadi Anjing Seperti...????

>> Wednesday, February 20, 2013

Pakar Motivasi Sertai Politik Untuk Kepentingan Singkat Tidak Patut Diberi Sokongan - seperti Hasan Jati Ali.... hahahaha....!!!!

Sumber mulut longkang Ah... Ah... Jing Sang dari sini.

Sudah serupa itu Anjing Liar laaaa...!!!!
Ini mangkuk berayun... aarrr.... hahahaha.... adusssss.... gua ingatkan lama punya menyepi dah mampus ke hapa... rupanya menyalak kembali...!!!!

Sekali sekala timbul tenggelam.... bikin orang gelak guling2 dengan dia punya statement bangang... woooiiii Ah Sang... rakyat tak bodoh macam lu laaaaa.....!!!!

Semua orang dah tau modus operandi umno laknatullah nak pecah-belahkan PAS dengan rakan2 dalam Pakatan Rakyat... apa lu ingat dengan statement bangang lu orang boleh percaya ke...???? Hahahaha... orang tengok muka lu pun dah takda kepercayaan... lagi mau dengar suara dari mulut longkang luuuu.... apa punya poyo la si Ah Sang mata duitan nih....!!!! 

Pikiaq punya pikiaq.... lastly gua decided tepek gambar Anjing tersepit nih lagi bagussss... daripada tepek gambar muka Ah Sang munafikun nih....!!!! Simboliknya... itu gambaq Ah Sang kena ikat dengan umno laknatullah wal haramjadah... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP