IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kisah Seram: Bukan Innalillah... Sebenarnya Alhamdulillah...!!!!

>> Friday, February 15, 2013

Kisah Seram Umno.... eeee.... takuttttnnnyyaaaaa.... hahahaha....!!!!

Cakap terus terang jer lah... takda berkias2 dan berbunga2 lagi dah.... takda masa nak pujuk2 rayu lagi.... kita kasi telanjang teruslah biar senang cerita dan senang orang faham..... tak gitu..????

Rosmah guna ilmu sihir untuk menundukkan suaminya Najib, kata Deepak. “Rosmah juga menggunakan ilmu sihir terhadap musuh politik, malah menggunakan bagi ‘menundukkan’ suaminya, Datuk Seri Najib Razak,” katanya.

Deepak juga mengakui bertanggungjawab membayar dan membawa bomoh berkenaan untuk bertemu Rosmah apabila diminta berbuat demikian.

“Saya yang bawa bomoh itu ke rumah Rosmah di Kuala Lumpur, menyediakan hotel penginapan, tiket perjalanan, malah nombor akaun bomoh itu pun saya ada,” katanya.

Beliau berkata, Rosmah juga menggunakan bomoh berkenaan untuk ‘menundukkan’ sebahagian pemimpin Umno BN yang dirasakannya perlu bagi kepentingan sendiri. “Bomoh itu digunakan untuk orang akur atau perlu diakurkan. Saya sendiri saksikan upacara perbomohan,” katanya.

Deepak juga mengakui memiliki bukti berbentuk gambar, nama, alamat, bayaran berkaitan penggunaan khidmat bomoh yang bakal dimuatkan dalam buku keduanya. ’Katanya, buku setebal 47 halaman itu yang dijadual dimuat naik ke internet mulai 16 Februari ini, bakal memapar kecenderungan Rosmah terhadap amalan ilmu hitam.

“Gambar upacara ilmu hitam itu juga dimuatkan dalam buku berkenaan,” kata Deepak.

Waalllaaaweeeiiii.... 110% gua tak percaya cerita Deepak nih..., sebabnya sebagai penganut agama Islam 1Malaysia Style, dengan segala bukti yang gua lihat melalui media cetak dan elektronik menceritakan, menghebahkan, mengemparkan seantero 1Malaysia bahawa Rosmah Mansor dengan Najib a/p Tun Razak bersama2 menunaikan umrah, kemudian menunaikan Haji tahun 2012... bertadarus sepanjang Ramadhan, prihatin dengan nasib rakyat... diberinya BR1M, BL1M, FLOM, RM100 untuk pelajar/murid, PERMATA.... derma sana derma sini... semuanya baik2 belaka...

Cuma Rosmah Mansor terlupa nak menutup aurat yang atas sahaja.... hahahaha... jadi mengikut persepsi gua terhadap fitnah Deepak kepada Rosmah Mansor dan isterinya, tak boleh dipercayai... sebabnya jika benar dah tentu2 Polis, SPRM, Bomba dan Hospital akan mengambil tindakan terhadap PM laki bini tuuuu...

Lu orang nak tau kaaaa...., Rosmah Mansor dan bininya adalah sebaik2 makhluk di negara 1Malaysia ini... sememangnya beliau serta isterinya wajib kekal menjadi PM 1Malaysia selamanya.

Apa sahaja yang Deepak Tauke Permaidani ceritakan adalah semata-mata fitnah bagi memburukkan suami PM 1Malaysia yang gua sayangi dan sanjungi selama ini...

*****************************************
Seramkannnn... cerita kat atas tuuuu.... tapi tak seseramnya apabila terjumpa pochong bn nih... yang gua jumpa di blog ini, pochong nih  kompom akan bangun pada hari PRU-13 nanti... hahahaha...!!!!

Cuma gua nak bagitau kat tuan blog yang jumpa bangkai bn yang telah siap dikapankan tuuu... lain kali jangan ucapkan Innalillah... kepada kemampusan bn/umno laknatullah...ucapkanlah Alhamdulillahhhhh......!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP