IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dah La Pondan... Bodoh Pulak Tu...!!!!

>> Monday, February 11, 2013



Najib dah semakin HARAMJADAH wa cakap luuuuu.... hahahaha...

Nak raih undi punya pasal.... terpaksa berpura-pura cendana berlakon jadi kaki pukul dram...
Nak bodek rakyat Cina punya pasal, envelope Ang Pow CNY pun di tepek gambar muka mayat hidup dia.
Nak rampas Penang punya pasal sanggup bayar Penyanyi Kuda Korea sampai RM2 juta... (belasah... ntah duit rakyat yang digunakannya, ke umno/bn yang bayarkan, atau ada mana2 Datuk/Tan Sri yang terpaksa jadi biawak hidup/mangsa tolong bayar) hahahaha...!!!!
Hari ini..., malaun nih dah jadi VJ pulak.... mungkin ada cita2 nak ganti Pak Nil (Aznil) atau Tauge Gelang Magnet kot.... lepas April nih boleh la dia minta kerja dengan Astro untuk jadi Pengacara TV/Show... hahahaha...

Dah bermacam cara si Haramjadah pundek nih berlakon dan buat... tapi jawapannya tetap "NO".... apakah masih tak sedar diri atau sememangnya spesies takda maruah dan kemaluan... makhluk macam ni pun ada jugak atas mukabumi ni eeekkkkk....????

Tapi memang tak bleh blah... (jika video tu betul dan bukannya di edit), Najib dah dimalukan oleh rakyat Penang... kah... kah... kah.... padan muka luuu... Najib Razak... lu bukannya PM pilihan rakyat... lu PM syok sendiri wooiiiii.... laki bini serupa... hahahaha....!!!!

Apa kejadahnya... yang dia ulang2 Are you ready... Are you ready tuuuu.... kalau ready untuk PSY tu boleh diterima lagi.... tapi apa kejadahnya di tanya Are you ready for BN...???? Memang BODOH bin TOLOL punya Presiden umno laknatullah nih....

Gua cadangkan Najib Razak berlakon filem porno la pulak... sebabnya kalau tak berlakon filem porno tak boleh sambung jadi Presiden parti... contohnya macam cina Soi Lek tuuuu.... hahahaha... takpun tepek gambar Najib Razak kat kotak KONDOM atau Pembungkus Tuala Wanita.... perghhhhh... pasti popular dan rakyat suka.... hahahaha....!!!!

Dia ingat dengan bawak mamat korea tu... rakyat boleh tunduk dan akur sokong BN.... kah... kah... kah.... seyes gileeeerrrr.... beb... gua tak pernah jumpa lagi spesies makhluk sebodoh Najib anak pondan Tun Razak... hahahaha...!!!!

(Baru2 nih gua dengar khabar seorang Datuk Sri dah kena Pow juta-juta dengan umno laknatullah untuk dana pilihanraya... bagi salah tak bagi pun salah... hahahaha....!!!!)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP