IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bapaknya Mahadeath...????

>> Thursday, February 28, 2013

Inilah Ayah Mahathir..Iskandar a/l Kutty... Berasal dari Karala,India ?
Dikhabarkan Iskandar Datang Ke Malaysia Dan Berkahwin Dengan Perempuan Malaysia...Serta Memeluk Islam Dengan Nama Baru Mohamad...
Memang tak boleh blah beb.... gelak sakan gua dengan jenaka dari FB...., semenjak dua menjak nih... banyak pertanyaan dalam FB "Siapa pernah lihat bapak Mahadeath (gambar)"...

Tup...tup... baru sekejap tadi gua terjumpa gambar kat atas tu dengan pernyataannya sekali... hehehe... ntah betui ntah tidak... wallahuaklam... kalau tak betui..., lu orang anggap jelah sebagai lawak malam khamis... sementara nak menunggu lawak malam jumaat... muakakakaaaaa....

Kat bawah nih pun ada satu lagi kisah tentang Mahadeath..., itulah pasal... kalau suka sangat menipu membelit... kan dah jadi bahan mega-lawak.... hahahaha... macam kisah gembala dengan serigala laaaa.... hahahaha....
TokDet bagitau saya semalam anak dia yang no 2 tu mula2 biznes dulu buat trading jual beli minyak tanah. Lepas tu dia bagi modal sikit2 + jimat gaji masa jadi PM, buat biz transport ferry Langkawi.

Bila financial crisis 1998, anak dia minta tolong pakcik-pakcik dia selamatkan biznes yang nak karam tu. Lepas tu bila dia pencen, duit pencen tu dia bagi semua kat anak dia. Duit tu dia guna untuk minoriti saham sebuah syarikat di Filipina.

Tauke Filipina tu jumpa dia dalam kapal masa kendalikan biznes ferry dulu. TokDet tak ambik tau langsung biznes anak dia. Sebab anak dia bagus dan jujur, tauke Filipina tu suka dan bagi peluang kat dia untuk maju. Tauke tu bantu anak dia beli Exxon Oil. TokDet gembira betul. Maklumlah.... dia tak bantu langsung anak dia hinggalah boleh beli Petron.

Gilalah...... Wa respect bro.....!!!!

P/s...cerita ini tak ada kena mengena dengan orang yang hidup ataupun telah mati. Kalau ada nama yang sama, ia cuma kebetulan. - Firdaus Omar (FB)
Hehehehehe.... tahap kebosanan gua dah sampai.... chow chin chow....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP