IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Sendat... Ketat... Pangggg... Penampar Satu Kali...!!!!

>> Monday, January 28, 2013


Gambar tu gua rembat dari blog KulupSakah aka Ronasina....
Memang memalukan... apatah lagi orang Melayu selama ini dianggap sebagai bangsa yang penuh adab sopan dan santunnya.

Rais anak si Yatim Piatu... selama ini berkobar2 melalui saluran Rais Tenet Maznah (RTM) melalui media radionya dok bercanang kempen tentang kebudayaan dan kesopanan... tapi ada jugak melayu yang takda maruah seperti dalam gambar tu dan tuan punya produk sanggup mengadai maruah kesopanan melayu demi RM.... gilababi wal haramjadah punya melayu wa cakap luuuu....

Katakanlah suatu hari nanti... apabila beberapa pelacur atau betina2 nakal berselisih dengan pakcik pakai kopiah yang sedang berjalan2 dengan anak cucunya,  pelacur berkata... "Abanggggg... jom mainnnn... Abang punya keras macam besi kaaannnn.... jom cuba try test..."... hahahaha... amacam... mana nak letak muka beb..., itu kalau betul keras macam besi... sekali bila pelacur2 tu test tengok... "alahaiiiiii.... macam jelly laaaaa....".... sia-sia jer... jadi bahan beb.... muakakakakakaaaa....

Dan jika suatu hari nanti... yang betinanya pulak... muka dah famous de amos.... pergi mana pun orang kenal... setiap kali terserempak dengan betina tu... jadi bahan ajakan... "Kak... jom main seround... saja jer... nak cuba try testttt... akak cakap akak punya sendat kaaannnn.... macamana punya sendat tu... jom aarr.... jom aarrr...."... hahahaha... apa pula kata lakinya atau anak2nya jika dia dah bernikah... jika belum bernikah mau jadi bahan bakal kena rogol dengan kaki2 seks yang mental kepala hotaknya....

Lupakan dan letak tepi dulu soal maruah bangsa dan maruah dalam agama, sebab diorang dah sememangnya takda maruah beb... jika tidak masakan ada gambar tu kaannnn..???? Sekarang citer pasal risiko pulak, seperti yang gua katakan di atas tu... diorang2 dalam gambar tu... tak fikir risiko jangka panjang ke...????

Jual sembunyi2 sudah laaaa... untuk benda2 dalam kain tu, tak perlulah sampai nak buat iklan mengelikan tuuuu.... kalau anak2 bujang remaja gua tanya pasal gambar iklan macam tuuuu... mau terkedu gua nak menjawab beb....

Apa laaaaa... tuan punya produk tuuu... bikin malu kaum jelah... hahahahaha....!!!! Paling tak bleh blah ayat "Abang hari2 melekat:..." perghhhhh.... lubang besi kalau tiap2 hari kena tala... mau rabak jugak beb... muakakakakaaaaa.... !!!! Tuan punya produk tu menjadi salah satu faktor punca perceraian rumahtangga, bikin orang obses terhadap seks... tetapi tidak mencapai matlamatnya.

Itu ayat makan penampar wa cakap luuuu... mana taknya kalau dah tiap2 hari melekat poen... bukan setakat bini bagi penampar jer... siap dengan penerajang sekali... kahhh... kahhhh... kahhhhh.... macam si Raja Katak ni laaaa.... kaki poen... menyalak2... melolong2 pelbagai... tapi habuk pun tarak... hasut orang ramai... bakar semangat ahli2 Ngo bangang dia... lastly dia sendiri melekat celah poen.... wakakakaka....!!!!

Tapi apakan daya...., majoriti bangsa melayu nih memang obses kepada hiburan dan seks, MAAF eekkkk.... gua maksudkan kepada bangsa melayu yang takda akal iaitu Melayu Hutan, so Melayu2 yang ada akal dan paling cekai pun ada asas agama takan taksub dengan benda2 bodoh tuuuu... so... paham2 sendiri laaaa....!!!!

Nota: Gua dengar citer... bab ubat kuat nih yang ramai order ialah orang yang berjubah, berserban kopiah dan berjanggut... betul ke...????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP