IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mamak Jual Melayu.... hahahaha...!!!!

>> Thursday, January 17, 2013


Bangsa melayu umno laknatullah sememangnya spesies lebih bodoh daripada lembu.

"Hidup Melayu... Hidup Melayu... Hidup Melayu..." bergema setiap kali ada perhimpunan sekandang lembu2 melayu... sambil julang keris bogel...!!!!

Dengan semangat "Ketuanan Melayu" keris bogel menjadi mangsa sebagai lambang semangat Pendekar Melayu kononnya.... kah... kah... kah....!!!!

Kemana perginya Pendekar2 serta Hulubalang2 Melayu yang handal2 beb...., Panglima2 Perkasa takan tak nak seligi kepala si mamak cacat atas wheelchair tu ke... hahahaha.... khakkkkkk.... ptuuiii....

Elok dah tuuuu.... "Si Bekas Banduan Mamak Cacat dah jual semangat Pendekar Melayu kat Cina..."

Suatu hari nanti kalau anak cucu bertanya "Siapa yang jual Melayu"... lu orang jawap laaa.... "Mamak Cacat yang jual Melayu pada Cina" dan Melayu umno Laknatullah laaa... yang menyokongnya... hahahaha...!!!!

Lu orang pi ambik Kanta Pembesar, lepas tu baca ayat2 dalam gambar tu...., tolong bagitau kat gua part/bahagian mana lawak bodoh lembu2 melayu umno laknatullah...!!!!

Rais anak Yatim... tak mau komen apa2 kaaaa.... ini dah menyentuh sensitiviti adat dan budaya melayu nih.... kah... kah... kah.... !!!!

BODOH punya Melayu pasal percaya sangat kat MAMAK... tak pernah belajar dari Sejarah...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP