IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ikut umno Laknatullah... Memang BODOH Jadinya...

>> Wednesday, January 23, 2013

Alhamdulillah.... tahun ini sesi pemberian wang RM100 dari sekolah anak2 gua tak seperti trajedi tahun lepas... hahahaha..., tahun ini tiada anjing2 Bangsat politik bagi ceramah terutamanya anjing politik umno laknatullah, mungkin pengetua sekolah dah ada sikit cerdik kot... sikit jer... berbanding dengan tahun lepas... kah... kah... kah...

Tak seperti Sekolah di bawah ini... (sumber dari FB)


Hanya nak bagi RM100, murid-murid SRK Seksyen 27, Shah Alam kena dengar celoteh Ketua Wanita Umno Bahagian Kota Raja dibawah Matahari Terik...!!!! Zalimmmm..!!!

Beginilah suasana di salah sebuah Sekolah Rendah Kebangsaan Seksyen 27, Shah Alam Selangor hari ini yang dikirimkan kepada Omakkau oleh Ketua Wanita Keadilan Kota Raja Puan Rozaina, dimana murid-murid sekolah dari darjah satu hingga enam yang tidak berdosa, dipaksa mendengar celoteh Ketua Wanita UMNO Bahagian Kota Raja dibawah matahari terik sambil duduk bersila sebelum menerima bantuan awal persekolahan RM100 seorang.

Mengapa begitu tidak berperikemanusian dan berhati perut langsung pembangkang di Selangor ini?

Nak hulurkan bantuan hanya bernilai RM100 sampai sanggup dera murid-murid sekolah yang belum akil baliq..Yang langsung tidak tahu apa itu politik.

Dahsyat sungguh perangai para pemimpin UMNO... Politik menghalalkan cara demi mencapai matlamat yang langsung tidak mengenal belas kesian dan siapa menjadi mangsa.

CUKUPLAH... ENOUGH IS ENOUGH...WANG ITU WANG RAKYAT... RAKYAT BERHAK MENERIMANYA.. JANGAN DIJADIKAN MODAL POLITIK SURUH ANAK-ANAK MURID BERITAHU EMAK BAPA SUPAYA BERSYUKUR DAN SOKONG UMNO BN...

INGAT DENGAN RM100 SUDAH BOLEH BELI MARUAH DAN HARGA DIRI RAKYAT KE?
Kata gua pulak kepada Ketua Wanita umno Laknatullah tuuu.... "daripada lu mengzalimi budak2 sekolah yang tak berdosa di bawah terik Matahari, adalah lebih baik lu duduk rumah Mengangkang Peha kat suami lu... dapat jugak PAHALA".... hahahaha... BODOH punya Ketua Wanita Umno nih... ada otak tapi takda akal... sebijik seperti binatang projek NFC laki Sharizat...!!!!

Kenapa bangsat2 haramjadah umno laknatullah nih suka menyusahkan rakyat tidak kira tua atau muda..., betul laaa... kata orang "Di mana ada umno laknatullah, di situlah rakyat susah dan merempat"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP