IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Yang Mana Satu Jadi Pilihan....

>> Tuesday, December 18, 2012

Pengantin Islam.

Yang mana satu Pengantin yang memenuhi ciri2 Islam... yang atas ini atau yang bawah tuuuu.... hahahaha....

SAH atau tidak akad nikah mereka di bawah tu... biarlah Alim Ulama buat penentuan... dan Allah MAHAmengetahui...

Bagi kita yang dikurniakan AKAL dan sedikit ILMU berkaitan hukum, sudah barang tentu dapat menilaikannya, jangan buat main2 beb soal hukum nih... silap haribulan tak sah dan berzina sehingga ke anak cucu... muakakakakakaaaaa...

Pengantin Kapiaq Kristian

(sebab baju macam tu amalan Pengantin Perempuan Kristian dalam Gereja... hahahahaha.... bodoh punya melayu betina nih..., termasuklah Mak dan Bapaknya serta Abang-Abangnya jika ada... dan bodoh punya Pak Imam/Kadhi kerana tak halau pengantin perempuan keluar dari masjid/surau...)

Inilah rupa melayu yang mengaku Islam hasil tarbiyah umno selama 55 tahun, umno pulak mengaku hebat pertahan dan membela Islam selama ini..., tak caya cuba ulang dengar kembali ucapan Najib A/P Razak, Mat Sembab dan segala haramjadah perwakilan dalam PAU-2012 bulan lepas... macam sialan kaaannnn... hahahaha...

Kesimpulannya, jauhkanlah anak2 kita dari doktrinisasi umno, jauhkan mereka daripada pergaulan dengan puak2 umno, terutamanya anak2 remaja kita.... jika tidak susah hidup kita nanti beb..., dari segi pergaulan mungkin hanyut macam anak2 puak2 umno, merempit, berpoya2 jantan betina, menipu, rasuah, jadi samseng pelbagai.

Dari segi agama pula.... hahahaha... pijak/pergi masjid...???
Jika ada sekalipun... seminggu sekali (Jumaat). Ramai jugak yang setahun 2 kali beb...., nak berjemaah 5 waktu pun liat. Jika perangai dah macam kat atas tu... lu orang agak2... ada ke.... hahahha... sendiri mau ingat laaaa...sesat barat wa cakap luuuu....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP