IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Airmata umno laknatullah... hahahaha...

>> Wednesday, December 12, 2012

Perghhhh.... senangnya dapat pangkat Datuk... hahahhaa... murah gilababi nilainya... kah... kah... kah....!!!!

Inikan muka pakcik yang nangis gila2 bila Najib Razak kata umno dah nak mampus...., hahahaha.... itu baru sebut pasal umno nak mampus... jika ada dikalangan ahli keluarga dia mati.. apakah lu orang boleh tengok macamana dia punya tangkap syahdu.... kah... kah... kah....

Kena dah laaaa... si penerima pangkat darjah kebesaran nih... ntah apa jasanya pada negeri atau negara siapa pun tak tahu... si pemberi pangkat kebesaran tu pulak penyangak balak negeri Pahang... yang takda kaitan dengan negeri Melaka tiba2 jadi biawak hidup makan tanggung berak cangkung, segalanya rakyat Melaka yang tanggung free of charges.... hahahaha.... bodoh jugak orang melaka yeaaaaa... bela biawak hidup dari Pahang...!!!!


Tak lama lagi... nama2 seperti Sepol Bontot Bau Kari... dapat pangkat Datuk, Ummi Hafilda pelacur politik umno pun akan dapat pangkat Datuk, Ezam Sesumpah... bakal dapat Datuk..., Nasharuddin Mat Isa pun dalam senarai jugak beb... dan semua nama2 yang menjadi jurucakap, pencacai, barua dan penitis airmata untuk umno boleh tersenarai untuk terima Pangkat Datuk... dari Melaka beb...

oopppsss... hampir terlupa la pulak... papagomo kaki fitnah pun bakal dapat gelaran "Datuk" beb... tungguuuuuu....!!!!

Kalau lu orang tak caya... pi tanya Zul Kulim, malaun keparat haramjadah nih ada pengalaman macamana nak dapatkan pangkat Datuk... muahahahahaaaa....

Besar sangatkah pangkat atau gelaran "Datuk" tuuuu... boleh bawak masuk kubur ke...???? Setakat dapat gelaran tinggi panjang berjela tapi sengkek buat apa beb.... hahahaha....!!!!

Tapi kalau dapat pangkat macam tu dek kerana umno.... hahahahaha... sendiri mau ingatlah... jom gelak guling2 beb....!!!! Takda maknanya.... kah... kah... kah....

umno sememangnya pelawak antarabangsa wa cakap luuuuu.....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP