IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Musang Bergaduh Dengan Jebon.. hahahaha...

>> Saturday, December 22, 2012

Perggghhh... 3-4 hari jugak tak bergoblog nih..., macam2 isu ketinggalan beb..., nak dilayan internet laptop pun tak bawak, nak gi cc... rate tenet mahal beb...., gian ngadap komputer punya pasal dan urusan kerja sikit, terjah jugak laaa... cc.. itupun setakat buka email baca2 dan jawap apa yang patut than logout.... hahahaha...

Dalam salah satu email tu gua terima dari cucukwantung bertanyakan pasal Sg. Petani... hahahaha..., pagi tadi gua call member di Sg. Petani dia kata takda apa2.. cuma propaganda media mainstream jer... yang lebih2 mainkan isu... hahahaha...

Laa... nih sambil berehat-rehat... baca sana baca sini... terbaca di TMI pasal Musang bakal kena saman dengan Jebon... muakakakakaaaa... eloklah kena saman dan gua pun suka beb... sebabnya bila dah masuk mahkamah semua pekong antara Musang dan Jebon dan Buragas2 yang lain pun akan terbongkar....


Lepas tu rakyat akan tahu apa sebenarnya yang terjadi dalam kerajaan pimpinan barisan nasional haramjadah nih..... banyak sangat file private dan confidenbiol diorang yang tersorok bawah karpet, semuanya melibatkan wang rakyat berjuta... berbillion hengget....

Kalau boleh biarlah banyak lagi spesies Musang dan Jebon nih tuduh menuduh dan membongkar segala rahsia yang tersembunyi selama ini.... hahahaha....

Umpama dialog dalam pilem P. Ramlee..."dah kena dah... penyamun dengan penyangak"... lebih kurang macam tulah bunyinya... gua pun tak hafal sangat benda2 camtu.... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP