IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Mulut Longkang Daaaa....!!!!

>> Monday, December 03, 2012



Cakap soal akidah... diri dan keluarga sendiri pun hancus dan hampehhhh... hahahaha...!!!!
Waktu bergemanya soal Akidah dalam video tu... Azan Maghrib pun berkumandang, telah masuk waktu Solat Maghrib... tapi lembu2 akidah nih masih melalak... hahahaha...

"Yakin dan percayalah hanya UMNO yang mampu mempertahankan kesucian agama Islam, hanya UMNO yang mampu bela untung nasib bangsa Melayu dan kaum-kaum lain, katakan pada jiwa kita hidup dan matiku hanyalah untuk Islam, pertahankan Umno kerana UMNOlah pertahankan Islam," - Berita Hairan

Hanya umno yang mampu mempertahankan kesucian agama Islam...???? hahahaha....
Hanya umno yang mampu bela untung nasib bangsa Melayu dan kaum-kaum lain...??? adoiiiyaaiii... (saham Bumiputera RM52 billion lesap sampai la ni takda jawapan dalam Parlimen)
Pertahankan umno kerana ,UMNOlah pertahankan Islam...??? ini lawak bangang ke apa...???? Chua Soi Lek tolong bagi fatwa kat umno, diorang tak paham laaa...????

1 undi untuk bn... maksudnya 1 rakyat menanggung hutang negara yang dibuat oleh bn selama ini sebanyak RM17,000 setiap individu termasuklah bayi yang baru lahir.
1 undi untuk bn... maksudnya merelakan bn/umno bermaharajalela songlap/selewengkan duit rakyat.
1 undi untuk bn... maksudnya merelakan bn/umno mengadai negara kepada bangsa asing.
1 undi untuk bn... maksudnya... lu orang carilah jawapannya sendiri kerana lu orang sendiri pun dah tau... betapa jijiknya bn/umno selama ini.... (tak larat nak menaip isu/kes kebejatan umno... banyak sangat beb...) 

Ada sesiapa tak dari kalangan umat bangsat umno yang boleh bagi bukti dan fakta apa yang Najib Tun Razak ucapkan itu adakah BENAR atau AUTA...????

Tolong jawapkan pada gua persoalan yang gua merahkan tuuu... hehehehe...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP