IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!! Tak puashati..???

Tuuu... haaa... email gua ada kat sidebar tu..!!!!

Mufti Perak Tukang Bungkus Chivas/Black Label Ikat Tepi... hahaha...!!!!

>> Saturday, December 29, 2012

Kenapa gua letakkan tajuk seperti di atas....????

Sebabnya.... jika Saidina Abu Bakar masih hidup... (Al-Fatihah serta Selawat ke atas Nabi) sudah tentu kepala mangkuk2 hayun berkaitan gambar dibawah tu... dan link berita hairan tu dah lama bercerai dari leher dia beb... kah... kah... kah....

Terutamanya kepala Mufta Perak..., apa punya bangang bin mengong laaaa.... orang tua mufta duniawi nih.., Sebagai Yang DiPertua Persekutuan Seruan Islam Perak (PSIP)... beliau ada hak untuk reject atau membantah cadangan melantik bakal ahli neraka (ikut status semasa melainkan beliau bertaubat dan kembali kepada Islam) sebagai DUTA - PSIP.

Sebagai Mufta Perak dan YDP - PSIP... beliau seharusnya peka akan background tuan punya kelab MRS aka Penganjur Beach Wear Party. Harapkan ilmu agama jer... tinggi tapi kepala otak dan terutamanya AKAL Mufta nih letaknya kat tumit kaki beb.... Mufta cari makan... cakap soal agama demi fulussss....


Yang si Awie tu pulak seharusnya sedar diri sikit... tahap agama lu takat mana bro..., lu tak takut ke dengan azab Allah beb.... lu pentingkan glamour dunia sampai sanggup campur aduk urusan agama dengan maksiat luuuu....

Patut laaaa.... anak2 buah pukida semuanya mengaku Islam tapi rambut karat, gelang tangang besar sauh kapal... itukah ajaran Islam yang lu orang pelajari selama ini... halal haram semuanya bantai semacam jer....!!!!

Takda bezanya melayu pukida dengan ketua agama islam beb.... Islam diorang Islam lintang pukang... Islam Sekular umno....!!!! Bila orang Kristian nak guna perkataan Allah dalam Bible diorang..., lu oranglah yang paling kuat melalak... nampak sangat BANGANGnya.... hahahaha...

Spesies2 seperti Mufta Perak dan Awie jugalah yang menghancurkan minda dan merosakan pegangan Islam generasi muda masa kini apabila mencampurkan maksiat dalam agama...!!!!

Nota: Jika di lantik mana2 Imam Muda ke... Ularmak Fathul Bari ke... ada jugak la unsur2 Islamik... atau kenapa bukannya ustaz, ahli akademik atau pakar motivasi?

Ini dilantiknya Awie... yang keperadian Islam pun tunggang langgang lintang pukang.... hahahaha... tak lama lagi makin ramai laaaa... Belia Islam mata lebam 24 jam.... baluttttt.... jangan tak balutttt.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

ABU - ASALKAN BUKAN UMNO

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP