IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Kepada pembaca yang bebal.
Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, bahasa jalanan yang biadap serta maki hamun keterlaluan. Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya dan dinasihatkan supaya ANDA blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati, atau berkemungkinan juga bakal membuatkan anda (pembaca) menjadi sawan, hilang akal, gila meroyan melalak serta menambahkan dosa di sini.

Di IkutSukaAku tiada bahasa sopan santun penuh beradab lagi tertip juga berhemah, harap maaf. Wujudnya blog ini khusus untuk memaki hamun dan meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kepada SKMM, Polis atau mana2 macai pencacai lembu umno/BN, macai pencacai PKR dan DAP dan juga Pencacai Walaun PAS nak repot blog ini di bawah Akta Hasutan atau Section 114A dan sekarang dah ada POTA la pulak... atau apa juga saluran untuk menyekat suara rakyat, lu orang boleh pergi mampus. Lu orang tak payah menyemak di sinilah, banyak lagi kerja yang lu orang boleh buat daripada dok memantau media sosial dan menjadi barua aka lembu parti/pemimpin politik spesies bangang bodoh macam telor yang kerjanya memperbodoh dan menyusahkan rakyat jer...!!!!

Mufti Perak Tukang Bungkus Chivas/Black Label Ikat Tepi... hahaha...!!!!

>> Saturday, December 29, 2012

Kenapa gua letakkan tajuk seperti di atas....????

Sebabnya.... jika Saidina Abu Bakar masih hidup... (Al-Fatihah serta Selawat ke atas Nabi) sudah tentu kepala mangkuk2 hayun berkaitan gambar dibawah tu... dan link berita hairan tu dah lama bercerai dari leher dia beb... kah... kah... kah....

Terutamanya kepala Mufta Perak..., apa punya bangang bin mengong laaaa.... orang tua mufta duniawi nih.., Sebagai Yang DiPertua Persekutuan Seruan Islam Perak (PSIP)... beliau ada hak untuk reject atau membantah cadangan melantik bakal ahli neraka (ikut status semasa melainkan beliau bertaubat dan kembali kepada Islam) sebagai DUTA - PSIP.

Sebagai Mufta Perak dan YDP - PSIP... beliau seharusnya peka akan background tuan punya kelab MRS aka Penganjur Beach Wear Party. Harapkan ilmu agama jer... tinggi tapi kepala otak dan terutamanya AKAL Mufta nih letaknya kat tumit kaki beb.... Mufta cari makan... cakap soal agama demi fulussss....


Yang si Awie tu pulak seharusnya sedar diri sikit... tahap agama lu takat mana bro..., lu tak takut ke dengan azab Allah beb.... lu pentingkan glamour dunia sampai sanggup campur aduk urusan agama dengan maksiat luuuu....

Patut laaaa.... anak2 buah pukida semuanya mengaku Islam tapi rambut karat, gelang tangang besar sauh kapal... itukah ajaran Islam yang lu orang pelajari selama ini... halal haram semuanya bantai semacam jer....!!!!

Takda bezanya melayu pukida dengan ketua agama islam beb.... Islam diorang Islam lintang pukang... Islam Sekular umno....!!!! Bila orang Kristian nak guna perkataan Allah dalam Bible diorang..., lu oranglah yang paling kuat melalak... nampak sangat BANGANGnya.... hahahaha...

Spesies2 seperti Mufta Perak dan Awie jugalah yang menghancurkan minda dan merosakan pegangan Islam generasi muda masa kini apabila mencampurkan maksiat dalam agama...!!!!

Nota: Jika di lantik mana2 Imam Muda ke... Ularmak Fathul Bari ke... ada jugak la unsur2 Islamik... atau kenapa bukannya ustaz, ahli akademik atau pakar motivasi?

Ini dilantiknya Awie... yang keperadian Islam pun tunggang langgang lintang pukang.... hahahaha... tak lama lagi makin ramai laaaa... Belia Islam mata lebam 24 jam.... baluttttt.... jangan tak balutttt.... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP