IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah... Kah... Kah...!!!!

>> Friday, December 14, 2012

Kecoh aaarrrr.... sekarang nih pasal buku biawakfi si Rosmah Mansor pipi tersorong-sorong hidung tak pernah mancung... muakakakakaka.... mak badak 1Malaysia ni tak pernah kering dari kebasahan terlampau menonjolkan dirinya yang katek macam ayam serama terlebih zat... sebab makan free... hahahaha....

Rosmah Mansor baru nak senyum dengan buku biawakfi dia...., tiba2 kecoh la pulak dengan cerita dari kawan baik dia si Deepak Carpet...., habis diheretnya keluarga Tun Razak dalam ceriteranya yang ntah betul ntah kan tidak..., lagipun mulut2 terdesak nih bukannya boleh dipercayai beb...

Di tambah la pulak dengan cerita dari si Musang Pak Hassan yang dulunya suka sangat melepak dengan tilam, la ni sudah menunjukkan sikap melawan tauke tilam...

Musang Pak Hassan ni... tak cukup dengan cerita peberet tilamnya, bukak pulak cerita yahudi zionis dok melepak di Bukit tak pernah Aman... so mampuih pi la kat dia nak londeh dan selongkar apa sekalipun. Sebab habitat semulajadi Musang memanglah menyelongkar apa saja, dan jangan terkejut jika lu orang terdengar cerita ada Musang Berbulu Ayam beb.... hahahaha....!!!!

Tapi seronok jugak layan cerita filem Tamil nih.... cuma antara nak percaya atau tidak jer... gua ni layan tetap layan filem nih... sebab gua nak tau satu jer.... macamana heroin filem nih masuk ke negara Malaysia beb...????

Bab... heroin kena bom dengan C4, bab kambing hitam 2 ekoq tu... bab Hakim dan Mahkamah semua tu gua dah tak mau ambik pot lagi... its history dan script bangang dari Pengarah Filem Amatur yang berjaya membodohkan Tuan Hakim... tetapi gagal untuk membodohkan Rakyat, contohnya rakyat seperti gua yang cerdik dan tidaklah sebodoh puak2 bangsa melayu umno laknatullah spesies malas berfikir... pasal itulah tahap kebodohan diorang melantun-lantun hahahaha...!!!!


Gua cuma nak tau.... macamana Heroin Filem nih... masuk Malaysia... itu saja... hahahaha... Tuan Menteri Dalam Negeri pasti ketaq kepala but** nak menjawap....!!!!

Pelesit gua ada bagitau.... hero dalam filem nih pun bakal kena C4 jugak dalam masa terdekat... oleh Tripple HHH MMM... hahaha.... !!!!

Tapi yang tak best tu... apabila Anjing2 Elitis Bangsat nih dok berlawan sesama diorang bagi mengekalkan kuasa antara Melayu atau Mamak untuk simpan Remote Control Malaysia..., kita rakyat yang tertekan dan menjadi mangsa akibat ekonomi tak menentu....

Deepak Carpet, Musang Pak Hassan hanyalah barua kepada DON....!!!! Bila laaaa... nak mampuih Mamak DON nih.... liat pulak nyawa dia. Makin lama dia hidup makin menyusahkan rakyat Malaysia dengan politik kotoq dia...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP