IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Nak Membodek Pulak...!!!!

>> Thursday, December 06, 2012

Selama ini lu orang dok baca blog gua nih... mesti kutuk gua macam2 kaaannnn..., sebabnya gua selalu kutuk pemimpin2 umno haramjadah kesayangan lu orang kaannn... opppsss... terkutuk lagiiiii..,  sengaja jer... nak mengutuk pasal pemimpin lu orang semuanya spesies terkutuk wa cakap lu....!!!!

Dan pasti rakyat sesetengah negeri pun benci dengan gua pasal selalu mengutuk Raja2 atau Sultan2 kesayangan lu orang yang perangainya mengalahkan Seltan Setan... tapi mengaku dan minta di hormati sebagai Ketua Agama Islam... apa barang beb... cakap pun tak serupa bikin macam dah mabuk Jack Daniels sepuluh botol... hahahahaha....

Muka model tu ada iras Kavitha tak.... hahahaha....!!!!
Jika lu orang kata ada iras RM... mau terkincit muntah beruk kat hutan beb....!!!! 

Tapi ada juga Sultan/Raja yang gua puji dan hormat kaaannnnn... contohnya Sultan Kelantan dan Sultan Terengganu... hehehehe....

Hari ini gua nak puji Sultan Kedah iaitu negeri tempat lahir dan tumpahnya darah gua suatu waktu dahulu.., walaupun agak lewat perubahannya, namun pintu taubat Allah itu masih terbuka selagi nyawa belum sampai ke kerongkong... hahahaha... sendiri mau ingat laaaa.... terutamanya puak2 umno jahiliyah wal laknatullah sekalian....!!!!

Semenjak beliau pulang dari Haji tempoh hari, gua reserve jer... nak mengutuk Permaisuri Agung nih..., manalah tau... selalunya bila pergi Mekah bertudung litup, bila sampai di Malaysia tak sampai seminggu..., perghhhh... ada yang nampak jambul, tutup sekadar buat syarat jer...., paling tak boleh blah contoh macam si betina katek puaka tuuuu... rambut mengerbang macam Mak Lampir terlupa pintu neraka ternganga luas buatnya... hahahaha...

Si bini dalam dewan pwtc dan depan penyangak2 umno cakap soal Akidah... lakinya macam Haramjadah... muakakakakakaaaa........ khaaakkkk... Ptuuuiiii....!!!!


Hari ini gua nak ucapkan Syabas dan Tahniah kepada First Lady of Malaysia iaitu Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tuanku Hajah Haminah (diputerikan pada 15 Julai 1953 bersamaan 3 Zulkaedah 1372H di Bagan Serai, Perak Darul Ridzuan.)

Gua doakan semoga Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong kekal istiqamah dengan perubahan ini, Alhamdulillah.... dan inilah sesuatu yang harus dibanggakan oleh seluruh umat Islam Malaysia dan bertepatan dengan Malaysia sebagai sebuah negara Islam.

Yang ini setiap hari Jumaat wajib di doakan...., bukan macam negeri yang gitu2 tuuuu.... atau yang muka tak malu dan takda maruah yang mengaku dirinya sebagai FLOM... hahahaha...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP