IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Dengan penggunaan bahasa kasar, bahasa pasar, biadap serta maki hamun yang mungkin keterlaluan bagi sesetengah pihak. Jika tak boleh terima konsep blog ini, dengan segala hormatnya eloklah lu orang blah atau logout secepat mungkin. Agar ianya tidak menyakitkan hati. Atau berkemungkinan juga bakal membuatkan lu orang (pembaca) jadi gilababi, hilang akal, meroyan dan menyemak buat menambahkan dosa di sini.

Di sini takda bahasa sopan santun penuh beradab tertip lagi berhemah. Kepada SKMM, Polis atau mana2 bingai umno nak repot blog ini under Section 114A, lu orang tak payah menyemak kat sini... sebabnya fitnah2 takda kat sini, pi cari blog fitnah dari puak2 umno laknatullah... kat sana ramai beb... hahahaha..!!!!

Tak puashati..??? Itu lu orang punya pasal laaa....!!!!

umno: Parti Paksi Kebodohan

>> Thursday, November 29, 2012

PAS bodoh... DAP jahat.. PKR kelentong... PAS kuda DAP... DAP kuda PAS.. PKR kuda DAP PAS... PAS sudah menyeleweng dari perjuangan asal... PAS sudah sesat.. PAS jahat buat doa kehancuran BN... PAS .. Jahattttt... PAS.. Jahatttt PAS... Jahatttt... Jahattttt... PAS JAHATTTTT..!!!
Punyalah bersemangat Muhyiddin Yasin menghentam PAS. Dalam pada dok hentam PAS upside down hadapan lembu2 jantan dan betina yang berkumpul dalam Dewan Penyangak World Trade Centre... semua lembu2 tersebut bertepuk kaki dan tangan penuh gumbira.... lastly Timbalan Penyangak umno kata apa tau...

"Marilah PAS dan UMNO bersatu demi kepentingan politik orang melayu"

Begitulah juga dengan Ketua Puterinya.... pong pang.. pong pang..., last sekali berdoa minta umno dan PAS bersatu... adoiiiiiyaaaiiii.... dah macam orang gila talak jer...!!!!

Macam citer rumahtangga berantakan jer... si suami kutuk2 isteri siap pelupuh kaki tangan semua naik... dah lunyai si isteri dibelasahnya.... lepas tu ajak projek.... hahahaha... itulah agaknya perangai umno laknatullah tuuuu...., macam tu punya sikap pun ada kaaa....!!!!

Woiiii... dalam umno lu orang boleh la buat macam tuuuuu.... spesies muka tampal kulit babi 15 inci, mana tau soal malu dan maruah... dalam umno semuanya halal beb...!!!!

Daripada umno laknatullah gilababi dok ajak PAS bersatu dengannya, alangkah baiknya jika umno dibubarkan dan ramai2 masuk PAS.... ada berani kaaaa....????

p/s: PAU kali ini adalah "Usaha memujuk PAS" selamatkan umno... hahahaha.... kalau nak mampus tu mampus jelah... janganlah menyondol macam babi.... bak pepatah "Hidung macam Babi, Ada hati nak Kahwin"... hahahaha.... umno laknatullah sememangnya Parti Paksi keBODOHan...!!!!


"BABI lagi MULIA dari Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu"

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP