IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Laknat 1434 Hijrah Buat Bangsa Umno...!!!!

>> Wednesday, November 14, 2012


Malaun ni pernah berkata kononnya Arab Jahiliyah zaman Nabi nafsu diorang kuat. Tapi malaun tua nih tak terfikir ke atau pun dia ni sememangnya terlebih bangang iaitu pada zaman dia jadi PM dulu pun... berapa banyak dan ramai anak2 terbuang (anak luar nikah).

Dia sendiri sebagai PM masa tu pun tak dapat nak selesaikan masalah rakyat jahiliyah Malaysia yang sering menculik dan merogol wanita samada dalam rela atau paksaan, di bawah pentadbiran kerajaannya lebih ramai yang kuat nafsu secara rela sehingga banyak kes buang anak.

Di bawah pentadbiran kerajaan barian nasional jugalah zaman Pak Lah dan Najib Razak, nafsu jahiliyah rakyat Malaysia berjaya menubuhkan Pusat Anak Luar Nikah di Melaka... hahahaha...

Tetapi... puak2 bangsa umno masih tetap benggong dan bangang kerana buta untuk membezakan kecelakaan mulut longkang Mahadeath dan sekutunya dalam barisan nasional dan khususnya umno laknatullah yang menjadi sifu mengajar Presiden Pelakon Filem Lucah menghina Islam.

Dan itulah rupa sebenar umno dan mamak mahadeath bersama pemimpin2 umno yang ada sekarang ini... melalak pertahankan Islam, tapi hampeh haramjadah punya makhluk... menipu pembohong dan hipokrit dalam Agama adalah permainan mulut2 longkang diorang semua.

Termasuklah ahli2 Agama yang takut pada pemerintah yang ada dalam Jabatan Agama Islam, Majlis Fatwa dan ntah apa2 lagi nama agensi masing2... semuanya spesies celaka besar yang bertuhankan Rosmah Mansor.... RM... RM... RM... belaka...!!!!

Terlaknatlah makhluk2 ini sepanjang tahun 1434 Hijrah ini....!!!!

(ini entry paling menyampah gua kepada melayu dan mamak umno yahudi syaitan lakhnatullah... semoga hancur dan berkubur dalam Muzium Negara buat selamanya... ABU... ABU... ABU... Asalkan Bukan Umno...)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP