IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jangan Jadi Malas Macam umno...!!!!

>> Thursday, November 22, 2012

Malam ni... gua tak mau cerita banyak, gua nak rehat dari politik dan tidoq awal...., sebabnya esok sesudah subuh nak gerak ke kebun menuai kepala agung... RM...RM...RM... bukannya Rosmah Mansur tau.... muahahahahaaaa...!!!!


Ini gambar petang semalam.... hasil pertama, bawak balik untuk di zakatkan kepada ahli keluarga, jiran tak bertangga dan kawan2 terdekat... yang jauh2 tu... tengok gambar jelah yeeaaaa...

Tak rugi berbudi kepada tanah beb... daripada dok menganggur, melepak kedai kopi buang masa tak tentu arah bersembang kosong..., masyuknya tarak.....

Daripada buang masa lebih elok lu orang pergi cari tanah bagi sesiapa yang takda tanah, sesiapa yang ada tanah... gembur-gemburkanlah tanah ladang lu orang semua..., malam esok boleh mulakannya... hahahaha....!!!! So... kepada semua yang ada tanah terbiar tuuuu.... usahakanlah, ada juga hasilnya.

Jangan jadi pemalas macam bangsa melayu umno, yang terlebih akai dok pikiaq macamana cara nak songlap duit peruntukkan dari parti. Yang kurang akai... mengharapkan subsidi dan projek free jer..., yang betul2 takda akai aka pencacai peringkat low class... pulak dok menadah tangan macam peminta sedekah mengharapkan dicampak sekupang dua duit upah dari orang atasannya... itulah umno/bn punya perangai... hahahaha...!!!!

Kesimpulannya, jangan jadi pemalas macam puak2 umno beb....!!!!
Ok... gua chow dulu... sebab dah melalut politik la pulak.... Selamat beradu... adiossss....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP