IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dia Masih Hidup Lagi....!!!!

>> Friday, November 16, 2012


Perghhhh... patin besar2 beb... sesiapa kaki pancing pasti terliur punyalah.... nak pancing kena charge 15 hengget satu joran, minimum 2 ekoq ikan sahaja... pandai2 laaaa... nak bawak balik atau nak bakar kat restoran di situ...


Fullllaaaaamakkkk.... ada menara tinjau lagi.... nak naik menara tinjau ni kena charge sengget... dapat air mineral free sebotol...

Khabarnya restorannya di sana sini sinun banyak yang dah di tutup, khabarnya juga sebelum ini sesiapa yang berbelanja di restorannya boleh memenangi Ferrari dan BMW... eerrrr.... ada sesiapa yang menanggggg... hahahaha... sila angkat kaki masing2.... muaahahahaha.....

Atau ramai yang dah kena kencingggggg... thats the way ahakkkzzzz... ahakkkzzzz... I like it... ahakkkzzz... ahakkkzzz.... hahahaha....

Walau bunyinya tutup sana sini... tapi dia sudah buka baeeekkkkk... punya tempat di sini... hahahaha... ada sesiapa boleh bongkar macamana dia boleh dapat tanah yang banyak luas ini... padahal ini kawasan Cina beb....

Edisi siasat akan bermula di tempat ini... dan lu orang agak2 laaaa... siapakah gerangan yang empunya... hahahaha...!!!!

MB Khalid Ibrahim kena jawab nih......!!!! Weeeiii... ada sesiapa nampak Anjing Bulldog gua yang suka makan udang ternak tuuuu... muakakakakaaaa...!!!!

p/s: gua bukan nak promote tetapi lebih kepada nak bagi mampus jer.... ooppsss.. PR kalau nak buat reatread boleh laaaa.... buat kat sini beb... hahahaha....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP