IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

BODOH SEPERTI umno...!!!!

>> Wednesday, November 07, 2012

Sekarang ini pi mana pun jika di tanya bodoh macam apa...??? Ramai yang akan menjawap...

BODOH macam UMNO...!!!!
Budak2 sekolah tadika pun dah pandai dengan perumpamaan tersebut... hahaha...!!!!

Perumpamaan dolu-dolu iaitu BODOH seperti LEMBU dah tak digunakan lagi... kerana perkataan LEMBU itu sendiri telah dipatenkan 100% hakcipta terpelihara milik keluarga Mami Shahrizat Jalil... Ketua Wanita umno... muakakakakaaaa....!!!!

Bagi membuktikan fakta penggunaan perumpamaan baru ini dalam Kamus DBP dan jugak sekolah2 serta universiti sebagai bahan pembelajaran serta rujukan, jom kita tonton video ini;Gua yakin melalui komen2 di Youtube lu orang sudah mendapat jawapannya..., jadi tak perlulah gua ulas lebih2 lagi....

Sebab gua tak mau jadi BODOH macam UMNO.... muakakakakaaaa....!!!!

Kepada pembaca sekalian... seperti yang mamat dalam video tu katakan... "Fikir-Fikirkan lahhh...", jadi lu orang tolong fikirkan... barisan nasional ambil masa 55 tahun dan masalah kat bawah ni masih tak selesai lagi...


Dah 55 tahun masih ada lagi rakyat yang merempat seperti ini.... hahahaha... LEMBAB dan BODOH... punya Keraaaaajaan barisan nasio-anal!!!!

Dah 55 tahun masih ada lagi rakyat yang merempat seperti ini.... hahahaha... LEMBAB dan BODOH + dengan BANGANG terlampau... punya Keraaaaajaan barisan nasio-anal!!!!

Paling tak boleh blah dengan keBODOHan puak2 umno/barisan nasio-anal untuk perbodohkan rakyat Malaysia ialah... BODOH Matematik..., buktinya umno yang ada sekarang ini adalah UMNO BARU yang di tubuhkan pada tahun 1988. Betul ke jawapannya....????

(Cuba lu orang google dan taip perkataan "umno baru 1988" apa yang terjadi...???? takut jugak puak2 bangsat haramjadah umnoporno nih.... hahahaha... nak sembunyikan fakta ke....????)

Umno... umno... United Mamak Naina Oraganisations... Jika tak MENIPU bukan UMNO namanya.... hahahahaha.., dalam Al-Quran telah diterangkan bagaimanakah sifat dan perangai Syaitan, malahan Nabi SAW pun pernah interview King of Iblis/Syaitan..., dah beribu tahun tugasnya adalah menipu dan menyesatkan Manusia.

Jadi jauhkanlah diri serta keluarga lu orang daripada "SYAITAN yang di kenali iaitu umno dan sekutunya"...!!!!

p/s: Dah 3000 dislike untuk Video Bodoh tuuu.... punyalah ramai penyokong umno takan tak boleh tekan butang "Like" beramai-ramai.... atau ramai yang benci umno dalam senyum kot.... hahahaha... kesiannya....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP