IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Spesies Busybody Menyusahkan Orang Laaa...!!!!

>> Thursday, November 01, 2012

8.00pm tadi balik dari Airport, 1 km sebelum restoran jejantas USJ diseberang jalan ada kemalangan, dalam hujan separuh lebat tuuuu.... tiba2 kereta depan gua slowdown sambil kepala drebar dah macam zirafah... (tengok kemalangan seberang jalan)

Jadi busybody... padahal takda kena mengena pun, kami di jalan menghala ke utara, sedangkan kemalangan di seberang jalan menghala ke selatan... yang dia nak menyemak menyesakkan expressway tu aaaaapppppaaaaahhhhaaaallllll... ????

Haramjadah wal FCUK aaaarrrr.....!!!!

Apa punya attitude laaa... pemandu2 di Malaysia nih... prihatin dan busybody tak bertempat. Padahal dalam radio selalu pesan, jika ada kemalangan diseberang jalan atau dihadapan anda, teruskan pemanduan....!!!!

Patutkah dikategorikan pemandu2 spesies busybody salah "time" nih sebagai Pemandu Bodoh Bangang....!!!! Kecik2 tak nak mampus..., dapat lesen pegang stereng kereta menyusahkan orang... BODOHHHHH....!!!!!

Salah satu faktor penyumbang kemalangan jalanraya adalah spesies pemandu busybody yang bangang lagi tolol macam ni laaaaa.... tu tak termasuk lagi pemandu2 spesies zombie dan spesies dada rapat ke stereng....!!!!

Benar kata Harith Iskandar dalam rancangan lawak di Istana Budaya tempohari... dah jadi bahan lawak derrrr..... hahahaha...Tonton minit ke 7.00... memang cilakeeesssss... wa cakap luuuu....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP