IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Nak Jadi Macam Ni...????

>> Saturday, October 13, 2012


Jutawan China.. klik sini.



Siapa nak jadi macam dia nih...??? Lupakan politik sebentar, dan mula berfikir macamana nak jadi manusia berjaya dan terkaya...???


Jangan jadi macam puak2 umno yang malas berfikir, pasal itulah majoritinya penyokong totok umno/bn nih masih ramai di penempatan setinggan dan rumah2 flat..., gua minta MAAF bukannya nak menghina tetapi itulah hakikat sebenarnya jika lu orang perhatikan betul2.

Sebabnya... puak2 tu jenis makan bersuap dan menadah tangan daripada orang atasan mereka hahahaha..., kalau jadi Jutawan sekalipun hasil kebergantungan kepada Pemimpin2 Politik mereka jugak laaaa...

Dah berapa ramai yang lu orang tau... berkaitan Jutawan2 Melayu Malaysia yang berjaya kerana kabel besar dengan Menteri dan Pemimpin Politik bn/umno...????

Yang benar2 berjaya dengan sendirinya seciput jer.... and very low profile dan mereka2 ini juga bukannya penyokong dan bias pada umno/bn... (setakat yang gua kenal selama ini)...

So... hindarilah sifat meminta2 dan mengharapkan tongkat daripada umno/bn... sebabnya puak2 itu pun dah nak karam sebab oksigen dah hujung2 tanjung jer.... maksudnya nak mampus dahhhh.... muakakakakaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP