IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Doakan Kesihatan dan Kesembuhan Blogger Kerajaan Rakyat.

>> Wednesday, October 24, 2012

Selamat Pagi 1Malassia... Salam 1Malassia... ahahaha.... Ucapan Selamat dan Salam yang dipopularkan oleh puak2 pencacai dan media Najib Razak... ntah kat sekolah atau pengajian mana diorang belajar wa phuchitau... kah... kah... kah...

Pasal tu gua selalu perkatakan, jikalau ikut cara puak2 umnoporno nih... memang JAHANAM... Agama dan Bangsa wa cakap luuuuuu...!!!!

Ok... sebenarnya gua nak story skit..., Khamis minggu lepas gua lepak2 togok Nescafe Tarik dengan Blogger Kerajaan Rakyat. Pong Pang Pong Pang punya sembang... beliau buat satu permohonan (permintaan laaa...) dengan gua, minta jasa baik gua untuk tolong promote Buku Terbaru Pak Habib yang bertajuk Setan, Syaitan dan Sultan.

Akibat kesibukkan, gua betul2 terlupa beb... hinggalah malam tadi ada seorang sahabat FB dalam group Kerajaan Rakyat mesej gua, bagitau Blogger Kerajaan Rakyat kena serangan jantung.

Hari Khamis togok Nescafe tarik. Hari Jumaat tumbang....???? Alamakkkk... member gua dalam kesusahan beb... sudah tumbang beb.. akibat jantungnya tak pakai bateri macam Mahadeath. Itulah bezanya rakyat marhaen dengan VVIP yang songlap duit rakyat... hahahaha...!!!!

Dengan bantuan pelesit2 yang dapat dihubungi, dapat juga gua bercakap dengan ahli keluarga beliau. Dan dilaporkan keadaan beliau stabil dan dijangkakan boleh keluar Hospital hari ini atau lusa (Rabu/Khamis).

Demi menunaikan janji seorang sahabat, sesiapa yang nak buat pesanan buku kontroversi tersebut boleh email kat gua zergdukes@gmail.com atau kat sidebar blog pun ada tu haaa...

Buat pencerahan minda di zaman millenium ini, eloklah kita semua tau perangai buruk makhluk2 kayangan yang lu orang doakan setiap hari Jumaat tuuu.... hahahaha...!!!! Relevan atau Tidak puak2 ini pada zaman sekarang..????

Selain daripada blog gua (mulai hari ini tolong promote), ada beberapa blog juga yang tolong promote beb... seperti Blog Cenangau Daun Karapolei... hahaha... Blog yang membuatkan Rais Yatim semakin Botak Robek iaitu Blog Media.Perak, Blog yang umno hutang juta-jutaan RM dengannya Blog APA , Blog Kerajaan Rakyat dan blog2 PR yang lain...

Blog2 umporno lu orang tak payah cari laaa... kompom takda punyeeaarrr..., kerana diorang semua pencacai setia yang hipokrit lagi penderhaka... muakakakakaaaa....!!!!

Sesiapa yang berminat nak beli boleh email pada gua sebelum buku tersebut di HARAMJADAH... kan... muakakakakaaaa... negara Demokrasi kejadah apanya kalau nak sentuh hal makhluk2 kayangan pun tak bleh.... hahahaha...

Nota: (Semua maklumat pembeli adalah RAHSIA beb... dan cara2 pembelian gua akan ceritakan dalam email... paham2 jelah, inilah konsep negara Demokrasi... hahaha...)

Tolong Doakan Kesembuhan dan Kesihatan kepada Sahabat Blogger Kerajaan Rakyat. Maklumat lanjut berkaitan belaiu boleh baca di blog sahabat ini Uncleseekers v2.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP