IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Meh... Tolong Doakan...!!!!

>> Wednesday, September 26, 2012

Dari blog sahabat ini, beliau bagitau minta tolong doakan pada seekoq haramjadah yang sedang sakit.... haaahahahaha... ntah sakit betul atau ntahnya saja nak test market... muakakakaaaa....!!!!

Paham2 jelah... otak umnoprono nih... bab hipokrasi diorang memang handal beb... untuk meraih simpati kononnya... ekekekekeee....!!!!

"Ya... Allah... Engkau Maha Hebat Maha Perkasa lagi Maha Mengetahui segala kebaikkan serta kejahatan hambaMU di dunia ini... Engkau rentaplah nyawa papagomo secepat mungkin supaya kurang satu makhluk jahat di mukabumi Malaysia ini... takpun Engkau siksalah dia dengan penyakit yang maha dashyat setimpal dengan kejahatan jari-jemarinya dan mulutnya selama ini... Amin...!!!!"
 


hahahaha... apa lagi beb... kasi doa mampus sama itu haramjadah laaaaaa....!!!!
Bagaimanapun gua tetap yakin, twitter dia tu sekadar wayang nak test market... sebab syaitan dah terbiasa menipu.. walau apapun akan tetap menipu beb...!!!! Tapi kalau betul sekalipun... apa ada hal kannnn.... pi mampus laaaa... sama dia... hahahaha.... Mati itu sudah PASTI... mati jelah kaaannnn... oopppsss... Mampus jelah.. apa mau kecoh2... hahahaha...!!!!

haaaa... tu gua dah tolong doakan... apalagi... lu orang tolong la membenarkan doa gua tuuuuu.... orang tua-tua kata kalau cukup 44 kali orang mengaminkan doa kita... Allah makbulkan beb....!!!!

Jom kita ramai2 hantarkan malaun haramjadah tu... kat tempat dalam gambar kat atas... bagi chance kat dia buat fitnah dan segala kerja jahatnya kat dalam tanah tuuuu... hahahaha....!!!! Kita test tengok kat dalam tu dia kebal ke idak..... hahahahaha...!!!!

p/s: Entry ini tiada kaitan dengan mana2 parti politik dan gua juga masih lagi ahli umno berdaftar yang aktif. Ini adalah soal kejalangan mulut dan sifat berlagak sombong malaun haramjadah makhluk bernama papagomo. Gua nak lihat betapa kebalnya dia dengan ujian Allah...

12 IkutSukaLu...::

mahaza Wednesday, September 26, 2012 10:53:00 AM  

Dia dapat pegi haji kuota menteri kot?Tu yg nak berehat tu. . . .

Din,  Wednesday, September 26, 2012 11:35:00 AM  

Jikalau hidup memberikan kebaikan kpd diri,keluarga & Islam, maka hidupkanlah. Jikalau mati lebih baik utk diri, keluarga & Islam maka matikanlah ia segera.Amin

Anonymous,  Wednesday, September 26, 2012 12:05:00 PM  

Sesiapa yg buat baik atau jahat walau sebesar biji sawi pasti akan dibalas tuhan...just wait and see hukuman / balasan tuhan kat dia...yg pasti hukum tuhan kalau kena mesti setimpal dgn apa yg dia buat punya...

Isa Wednesday, September 26, 2012 12:11:00 PM  

Lee Copper commented on Meh... Tolong Doakan...!!!! - IkutSukaAku-Isa:

Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin Amin
Aku sorang 40 kali amin....

Mat Indera Sipejuang Wednesday, September 26, 2012 12:33:00 PM  

gua sambung lagi bro...
Amin Yarrabbalalamin... kah kah kah...

Tukang kata,  Wednesday, September 26, 2012 3:01:00 PM  

gua doakan jenis jenis yang berperangai yahudi tu mintak allah jadikan macam arial sharon dah ler nak kata mati pun dak hidup pun dak amin amin amin amin

baretta Wednesday, September 26, 2012 7:46:00 PM  

Aku mtk Allah permudahkn kematian dia jika itu ketetapan Tuhan..tapi klu Tuhan mengizinkan dia sihat semula, aku mtk Allah tunjukkan dia balik ke jalan yg lurus...Amin YaRobb...

Waris,  Thursday, September 27, 2012 2:52:00 AM  

Aminnnn.....

Tapi bro, orang jahat macam ni biasanya umur panjang. Cuba tengok madey... dah tua kutuk pun tak mampos lagi. Satu lagi ariel sharon... dah berapa lama koma phn tak mampos jugak.

opisboi Friday, September 28, 2012 1:22:00 AM  

doAKAN SKALI UTK TUNg mahadeath sama gua nengok makin melalut org tua tu.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP