IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jamal..!!!! Lu Bikin Gua Ketawa Sampai Kentut...!!!!

>> Thursday, September 13, 2012

Kami Restoran Ikan Bakar Caw. Bandar Puteri Puchong, mengalu-alukan kunjungan anda semua ke Restoran kami, Berbagai promosi dari menu dan harga yang baru (yang pasti lebih murah) kami sediakan untuk anda semua.Berkunjunglah ke Restoran kami, Bantulah kami untuk maju semula. Ampun dan maaf kami pohon dari anda sekiranya terdahulu anda tidak berpuas hati . KINI kami kembali semula dengan suasana yang baru dan bersedia menerima teguran untuk kebaikan bersama. Janganlah kami di BOIKOT lagi - Kasihanilah kami - Kami pun seperti anda semua ingin mencari rezeki di bumi Malaysia yang bertuah yang kami Cintai. Newsletter - 11 Sept 2012 Promosi Makan Tengah Hari Lunch Set for 2 - RM35.00 Promosi Set 4 orang - RM59.90.
Hellooooo.... kawan2 seperjuangan semua...., hari ini gua ketawa guling2 sampai terkentut-kentut apabila membaca email yang gua terima seperti di atas tuuuu.... (saja jer... gua tepek kat situ nak bagi lu orang baca beb... hahahaha...).

Dan gua teramat pasti dan berkeyakinan 110% bahawa ada dikalangan lu orang pun terima email busuk tuuuu.... muakakakakaaaaa....!!!! Gua tertanya-tanya jugak Restoran Ikan Bakar mana pulak yang buat promosi dan merayu2 macam anjing minta makanan belakang lorong mati beb...., sekali gua klik dia punya link....

Wallllaaaweeiiii..... Jamal Pak Tongkol si Dayus Pondan Sekinchan yang melalak macam Anjing nak belasah peserta BERSIH punya daaaaa..... muakakakakakaaaa.... eeekkkk.. eekkkk... waka..waka.... ekkkk...ekkkk..... geli geleman bulu ari-ari gua beb...

So... jawapan gua pada Newsletter Restoran Haramjadah tuuuu.... PI MAMPUS LA Woooiiiiiii...... biar bangkrup sekalipun.... hutang TEKUN lu pi bayar balik.... muakakakakaaa.....

Takan gua jejak kaki kat Restoran penchachai umnoporno haramjadah laknatullah tu...!!!! Weeiii.... lu orang ada bau bangkai Anjing ikan Siakap kena salai takkkk.... muakakakaaaa...!!! Lu orang baca ayat first kat atas yang gua hitamkan tuuu..., tak berani nak taip perkataan "SEKINCHAN" beb... hahahaha...!!!!

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, September 13, 2012 11:44:00 PM  

Isa,
Maafkan lah dia yg dah terlanjur dulu tu. Kesian dia, kete mewah kalo blh mkn mau dia kunyah2.

Aku maafkan dia dah, tp harap maafkan aku wahai tokey RSIB sbb aku xkan jejak kedai ko. Langsung xsedap. Walaupun aku makan dulu sbb kawan belanja, tp aku makan secubit je loya tekak. Masa tu sblm lu kena boikot.

So kpd peniaga lain, bila niaga jgn main2 persenda geng2 bersih tau. Nanti jd bengong meroyan mcm pengerusi bersih4 ni.

Chow

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP