IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Berminat..???

>> Wednesday, August 15, 2012

Gua sedang mencari pelakon yang boleh membawakan watak Anwar Ibrahim dan juga watak Azizan Drebar atau Saiful Baukari (Mangsa Liwat).

Watak tambahan sebagai Pelacur Politik juga akan diselitkan, jika tidak nanti kaum wanita umno cawangan jalan haji taib akan mengamuk.


Filem ini adalah arahan Datok Paduka Cilaka Ibrahim Ali Al-Kataki Wal Puaka. Budget filem ini 1 billion hengget yang akan di biaya sepenuhnya oleh Jabatan Perdana Menteri Putarjaya.

Punahsihat filem ini adalah Tun MahaDeath.

Sesi ujibakat akan di adakan di Sri Pentas TV3 suku selepas Hari Raya Aidilfitri, tarikh akan diberitahu kelak. Sesiapa yang berminat boleh berhubung dengan gua diruangan komen.

Amaran Keras: Semua adegan dilakukan secara realiti, pengunaan pelakon aksi dan pewarna kunyit tiruan tidak dibenarkan langsung. Filem ini bakal menjadi sejarah Malaysia.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP