IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PLUS Dah Melampau Nih....!!!!

>> Saturday, August 18, 2012

Pihak PLUS tolong selesaikan masalah ini...!!!!
Sumber gambar rembat dari sini... hehehe..

Gua ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua pembaca dan followers IkutSukaAku-ISA, sahabat handai, sahabat blogger, sahabat pengomen, dan sahabat2 dari puak2 umno, pas dan segala mak nenek partai yang ada.

Gua juga mohon ampun dan maaf kepada mana2 pihak yang selalu kena kutuk dan belasah dari blog gilababi nih...., terutamanya ahli2 politik dan para pemimpin keraaaaaa...jaan baik PR mahupun BN. Kalau tak mau kena kutuk kena maki... jauhkanlah dari buat kerja terkutuk...!!!!

Berkhidmatlah untuk Rakyat dan Masyarakat... bukannya untuk tembolok dan perut anak bini dan suku sakai lu orang semua.

Cakap banyak pun tak best... so Salam Aidilfitri buat semua... Assalamualaikum...!!!!

Nota: Gua akan berada di Utara hingga hari Khamis... sesiapa nak jemput gua untuk jamuan rumah terbuka, pastikan ada laksa, char kwey teow atau kambing golek... pasti gua sampai jika takda pokok balak melintang jalan... hahahaha....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP