IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dah makin Merapu Orang Tua Ni..!!!!

>> Sunday, August 26, 2012

Semakin tua semakin gila dah orang tua nyanyuk nih... cakap pun dah tak betul lagi... kah... kah... kah..., adakah ini balasan dunia atau bala' dari ALLAH....????

Sendiri mau ingat laaaa... Chedet oooiiii....!!!!

Apabila ditanya wartawan, "Siapakah golongan yang dimaksudkan sebagai "malaikat" itu, Mahathir berkata beliau merujuk kepada pembangkang." Jelasnya, "malaikat" itu bukanlah golongan yang suci kerana "Kadang-kadang, malaikat juga boleh buat banyak perkara salah," katanya.

Woooiii... mangkuk ayun Chedet oooiiii.... hang tau bezakan antara Malaikat, Syaitan dan Manusia tak....!!!!

Daripada hang dok menyebok pasai politik kat Malaysia nih..., lebih baik hang pi nasihat anak hang yang jadi Pengarah San Miguel tu... pasai dia dah jadi anak Syaitan.... wa cakap luuuu...!!!!!

Hang lebih baik dok diam2 daripada bersuara..., hari ni dah ganti darah baru ke belum...???? hahahaha.... bercakap pun merapu kalut tak ketahuan hala saja bunyinya... hahahaha...!!!!

Nota: Secara umumnya.. tulisan Chedeath nih... mengelirukan ramai orang. Secara hakikatnya.. apa yang dia tulis tu betul... Azazil adalah Chief segala malaikat yang telah membuat kesalahan, tetapi hanya sekali itu saja bukan "Kadang-Kadang"... hahahaha...!!!!

Pandai2 lu orang menilaikannya... Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk hari yang ke 7..., pasal melayu kan raya sebulan... muakakakakaaaaa....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP